Waarom onderhoud?

Waarom is onderhoud aan energietoestellen belangrijk?

Energietoestellen zijn ingewikkelde installaties, waarin vaak veel samenkomt: gas, water, elektra, rookgassen en lucht. Je beseft het niet altijd, maar je energietoestel is dag in dag uit voor je aan het werk. Door je CV-ketel te laten onderhouden verklein je het risico op defecten en bespaar je energie.

 

Alle energietoestellen hebben regelmatig onderhoud nodig waardoor je verzekerd bent van een goede werking, maar ook van een optimaal rendament. Dat is precies wat je wil van je energietoestel; zo energiezuinig mogelijk zijn. Het onderhoud kun je op verschillende manieren geregelen. Je kunt een onderhoudsabonnement afsluiten of kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt.

 

De voordelen van onderhoud

Alle voordelen op een rijtje:

  • Voorkomt storingen
  • Verlengt de levensduur
  • Verhoogt de veiligheid
  • Zorgt voor een beter rendament, dit bespaart energiekosten
  • Zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van je huis

Kies er dus voor om je energietoestel regelmatig te laten onderhouden. Jij wilt immers toch ook zekerheid en optimaal kunnen genieten van je eigen huis?


Hoe vaak is onderhoud nodig?

De frequentie van het onderhoud is afhankelijk van de leeftijd en het merk en type energietoestel. Wij adviseren altijd om onderhoud minimaal eens per 2 jaar uit te voeren. Hoe vaak je onderhoud uit laat voeren is ook afhankelijk van je eigen wensen. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat hoe vaker je onderhoud laat uitvoeren hoe kleiner de kans op storingen wordt en des te meer je profiteert van het rendement van het toestel.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over het onderhoud aan jouw energietoestel? Stel ons dan hieronder jouw vraag en we helpen je graag verder.

 

Geas Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 
Delen op social media
Anderen bekeken ook
4 redenen om juist in de zomer je woning te isoleren
4 redenen om juist in de zomer je woning te isoleren

  Woningisolatie zorgt er toch voor dat de warmte binnen blijft en niet nodig is in de zomer? Dat zou je denken, maar is niet helemaal...

De woning van... Jan en Leny Helmink in Haaksbergen
De woning van... Jan en Leny Helmink in Haaksbergen

‘Stil, duurzaam, mooi en winstgevend’ Na een kleine twintig jaar was de CV-ketel van Jan Helmink aan vervanging toe. Een...

Plaats een reactie
Bericht *
Naam *
E-mail

© 2020 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Geas Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten
Een ogenblik geduld a.u.b. Je aanvraag wordt verwerkt...