waarom onderhoud

Waarom onderhoud

Energietoestellen zijn ingewikkelde installaties, waarin vaak veel samenkomt: gas, water, elektra, rookgassen en lucht. Je beseft het niet altijd, maar je energietoestel is dag in dag uit voor je aan het werk. Door je CV-ketel te laten onderhouden verklein je het risico op defecten en bespaar je energie.

 

Alle energietoestellen hebben regelmatig onderhoud nodig waardoor je verzekerd bent van een goede werking, maar ook van een optimaal rendament. Dat is precies wat je wil van je energietoestel; Zo energiezuinig mogelijk zijn. Het onderhoud kun je op verschillende manieren geregelen. Je kunt een onderhoudsabonnement afsluiten of kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt.

 

De voordelen van onderhoud

Alle voordelen op een rijtje:

  • Voorkomt storingen
  • Verlengt de levensduur
  • Verhoogt de veiligheid
  • Zorgt voor een beter rendament, dit bespaart energiekosten
  • Zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van je huis

Kies er dus voor om je energietoestel regelmatig te laten onderhouden. Jij wilt immers toch ook zekerheid en optimaal kunnen genieten van je eigen huis?

 
Hoe vaak is onderhoud nodig?

De frequentie van het onderhoud is afhankelijk van de leeftijd en het merk en type energietoestel. Wij adviseren altijd om onderhoud minimaal eens per 2 jaar uit te voeren. Hoe vaak je onderhoud uit laat voeren is ook afhankelijk van je eigen wensen. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat hoe vaker je onderhoud laat uitvoeren hoe kleiner de kans op storingen wordt en des te meer je profiteert van het rendement van het toestel.

Delen op social media
Anderen bekeken ook
cv-ketel vervangen
CV-ketel vervangen?

Wanneer je bij Geas Energiewacht je CV-ketel vervangt profiteer je naast een energiezuinige CV-ketel ook nog eens van de beste installatie en...

Plaats een reactie
Bericht *
Naam *
E-mail

© 2018 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.