voordelen zonnepanelen

Voordelen warmtepomp

zonnepanelen energielabelDuurzaam verwarmen met een warmtepomp

De warmtepomp is een belangrijke stap als je gasloos wilt gaan wonen. Een warmtepomp verwarmt je huis en tapwater op een energiezuinige manier, je CO2 uitstoot wordt lager en met een warmtepomp ben je voorbereid op de toekomst omdat je minder of zelfs geen gas nodig hebt.

 

Verbeter je energielabel door een warmtepomp

Dit label geeft aan hoe energiezuinig een huis is. Door bijvoorbeeld te investeren in een warmtepomp, krijg je een beter energielabel en stijgt de waarde van je woning. Als je het huis gaat verkopen of verhuren staat je huis aantrekkelijker in de markt, omdat je een beter energielabel hebt en daardoor minder aan stroomkosten kwijt bent.

 

Forse besparing op je energiekosten

Door het hoge rendement van een warmtepomp bespaar je al op je energiekosten. Als je een warmtepomp hebt in combinatie met zonnepanelen dan wek je ook nog eens zelf je energie op en hoef je minder energie van je energieleverancier af te nemen. Hierdoor bespaar je nog meer geld. Dit bedrag loopt op tot honderden euro’s per jaar. Zo kun je met 10 panelen al bijna € 500,- per jaar besparen. De investering is eenmalig en de besparingen komen jaarlijks terug.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de voordelen van warmtepompen? Stel ons dan je vraag via het formulier en wij helpen jou graag verder! 

 

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

 

Delen op social media
Anderen bekeken ook
4 redenen om juist in de zomer je woning te isoleren
4 redenen om juist in de zomer je woning te isoleren

  Woningisolatie zorgt er toch voor dat de warmte binnen blijft en niet nodig is in de zomer? Dat zou je denken, maar is niet helemaal...

De woning van... Jan en Leny Helmink in Haaksbergen
De woning van... Jan en Leny Helmink in Haaksbergen

‘Stil, duurzaam, mooi en winstgevend’ Na een kleine twintig jaar was de CV-ketel van Jan Helmink aan vervanging toe. Een...

Plaats een reactie
Bericht *
Naam *
E-mail
Wij zijn Energiewacht

Geas Energiewacht, Energiewacht Groep en Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten
Een ogenblik geduld a.u.b. Je aanvraag wordt verwerkt...