subsidie voor zonneboilers

Subsidie voor zonneboilers

De overheid vindt energie besparen erg belangrijk. Daarom is de subsidie verhoogd naar gemiddeld € 1.065,-. Je krijgt dus een fors bedrag terug van de overheid! 

 

De overheid heeft de subsidie verhoogd voor de aanschaf van zonneboilers. Hierdoor worden zonneboilers gemiddeld € 1.000,- goedkoper. De overheid stelt ca. 100 miljoen beschikbaar voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. Deze regeling wordt ook wel de ‘Investeringssubsidie duurzame energie’ genoemd.

 

De overheid stimuleert energie besparen

De overheid stimuleert Nederlandse huishoudens duurzaam worden en een lagere energierekening. Via deze subsidieregeling worden particulieren en zakelijke gebruikers die zelf duurzame energie willen opwekken financieel ondersteund.

 
Op welke zonneboilers krijg ik subsidie?

Op veel verschillende zonneboilers is er een subsidie beschikbaar. Voor alle zonneboilers uit ons aanbod kun je een subsidiebedrag aanvragen. Het subsidiebedrag verschilt per zonneboiler. Hieronder een aantal subsidiebedragen van verschillende types zonneboilers.

 

Zonneboilersysteem Subsidiebedrag
Remeha ZentaSol Upgrade 110 - 1 € 688,-
Remeha ZentaSol Upgrade 110 - 2 € 1.112,-
ATAG Econorm || 120 - 2,5 € 915,-
ATAG CB Solar || 120 - 2,5 € 919,-
ATAG Econorm || 200 - 5 € 1.328,-
ATAG CB Solar || 200 - 5 € 1.331,-

 

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen?

Het aanvragen van subsidie voor zonneboilers is eenvoudiger dan je zult verwachten.  Je moet voldoen aan de onderstaande voorwaarden.

  • De zonneboiler moet voor 31 december 2019 aangeschaft en geïnstalleerd zijn. Let op; is het subsidiebudget bereikt, dan is er geen subsidie meer beschikbaar. Dus wees op tijd!
  • Binnen 3 maanden na de koop moet de subsidieaanvraag ingediend zijn.
  • De zonneboiler moet al aangeschaft en in gebruik zijn, voordat je de subsidieaanvraag kunt indienen.

Waar kan ik subsidie aanvragen?

Je kunt de subsidie aanvragen via de website van de overheid. Doorloop de stappen. Schaf je een zonneboiler via ons aan, dan helpt onze adviseur je graag mee.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de subsidies voor zonneboilers? Stel je vraag via het formulier en wij helpen jou graag verder.

 

Geas Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 
Delen op social media
Anderen bekeken ook
De woning van... Jan en Leny Helmink in Haaksbergen
De woning van... Jan en Leny Helmink in Haaksbergen

‘Stil, duurzaam, mooi en winstgevend’ Na een kleine twintig jaar was de CV-ketel van Jan Helmink aan vervanging toe. Een...

cv-ketel vervangen
Waarom CV-ketel vervangen?

Wanneer je bij Geas Energiewacht je CV-ketel vervangt profiteer je naast een energiezuinige CV-ketel ook nog eens van de beste installatie en...

Plaats een reactie
Bericht *
Naam *
E-mail

© 2020 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Geas Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten