Na aanschaf zonnepanelen

Na aanschaf zonnepanelen

Optimaal genieten van je zonnepanelen

Ook na de installatie staan wij voor je klaar. Wij weten als geen ander dat je optimaal wilt genieten van je zonnepanelen installatie. Op deze pagina lees je hoe je optimaal gebruik kunt maken van jouw zonnepanelen installatie. 

 

Garantie op je zonnepaneleninstallatie

Je wilt jaren zorgeloos kunnen genieten van je zonnepanelen, maar als er onverhoopt iets mis is, is het fijn als je aanspraak kunt doen op 10 jaar fabrieksgarantie. Ook geven wij maar liefst 25 jaar rendementsgarantie op de zonnepanelen. Zo weet je zeker dat je goed zit, ook over een paar jaar!

 

Is er onderhoud nodig aan mijn zonnepanelen?

Zonnepanelen hebben nagenoeg geen onderhoud nodig. Het glas van de zonnepanelen is voorzien van een zelfreinigend laagje, waardoor het meeste vuil verdwijnt. Daarnaast worden zonnepanelen altijd hellend geplaatst. Zo worden de panelen bij regen of sneeuw grotendeels schoongespoeld van onzuiverheden. Bij achterblijvend vuil of bijvoorbeeld vogelpoep, is het wel aan te raden om de zonnepanelen te (laten) reinigen. Zo voorkom je dat het invloed kan hebben op het rendement.

 

In veel gevallen geen extra verzekering nodig

Als de zonnepanelen op je eigen woning liggen, dan vallen de zonnepanelen vaak onder de bestaande opstalverzekering van de woning. Om zorgeloos van jouw zonnepanelen te kunnen genieten, adviseren wij om voor de zekerheid contact op te nemen met jouw verzekeringsmaatschappij over de opstalverzekering en aansprakelijkheidsverzekering.

 

Het btw bedrag terugkrijgen van je installatie

Na de installatie helpen wij met het terugvragen van de btw op de installatie. Wij zorgen ervoor dat je het geld terugkrijgt van de overheid en dat je er vervolgens geen omkijken meer naar hebt. Deze service t.w.v. € 149,95 verlenen we tijdelijk gratis! 

 

Particuliere eigenaren kunnen namelijk het btw bedrag van de installatie terugvragen tot 6 maanden na afloop van het jaar van aankoop. Deze belastingregel geldt als reactie op een uitspraak van het Europese Hof van Justitie. Consumenten die na 20 juni 2013 zonnepanelen hebben laten installeren, kunnen van de nieuwe regels profiteren. Je kunt bijna het hele btw bedrag terugvragen, zowel van de arbeidskosten als van de materialen. Dit scheelt je honderden euro's!

 

Meer informatie

Heb je mee vragen over de btw-teruggave van de installatie van jouw zonnepanelen? Stel ons dan jouw vraag via het onderstaande formulier.

 

Geas Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 
Delen op social media
Anderen bekeken ook
De woning van... Jan en Leny Helmink in Haaksbergen
De woning van... Jan en Leny Helmink in Haaksbergen

‘Stil, duurzaam, mooi en winstgevend’ Na een kleine twintig jaar was de CV-ketel van Jan Helmink aan vervanging toe. Een...

cv-ketel vervangen
Waarom CV-ketel vervangen?

Wanneer je bij Geas Energiewacht je CV-ketel vervangt profiteer je naast een energiezuinige CV-ketel ook nog eens van de beste installatie en...

Plaats een reactie
Bericht *
Naam *
E-mail

© 2020 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Geas Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten