zonnepanelen installatie

Zonnepanelen installatie

Een zonnepanelen pakket met vakkundige installatie

Nadat je hebt gekozen voor de zonnepanelen die het beste bij jouw situatie passen, is het natuurlijk belangrijk dat de installatie zorgvuldig wordt uitgevoerd. Voor een langere levensduur is een goede installatie immers van groot belang. Bij ons krijg je altijd een pakket inclusief vakkundige installatie.

 

1)    Plaatsing zonnepanelen

De zonnepanelen worden zoals afgesproken met de adviseur geplaatst op de meest gunstige positie op je dak. Afhankelijk van de woning worden de zonnepanelen naar boven gebracht met een speciale lift. De panelen worden met een aluminium montagesysteem op het dak gemonteerd. 

 

2)    Installeren omvormer

Uiteraard legt de installateur de bekabeling zo veel mogelijk buiten het zicht aan en sluit de kabels aan op de omvormer. De omvormer wordt geplaatst op een plek naar keuze en kan zelfs buiten geplaatst worden. Bij voorkeur is deze plek dicht bij de meterkast.

 

3)    Aansluiting meterkast

Voor het aansluiten van de omvormer op de meterkast, bouwen wij altijd een nieuwe groep. Hierop wordt een kabel aangesloten die zonder onderbrekingen direct naar de omvormer gaat. Mocht je een groot aantal zonnepanelen aanschaffen, dan werken we met meerdere omvormers. Het aanpassen van de meterkast zit natuurlijk in de prijs in begrepen. 

 

Bekijk ook onze installatie video:

 

 

Vakkundige installatie

Bij ons krijg je altijd een pakket inclusief vakkundige installatie. Wij hebben veel ervaring opgebouwd met het plaatsen van zonnepanelen. Naast de installatie, krijg je bij ons ook de service! 

 

Kortom:

  • Wij installeren binnen één dag
  • Alles in afstemming met jou. We zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent
  • 10 jaar fabrieksgarantie op onderdelen zoals de omvormer
  • Ook na de installatie profiteer je van onze service

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar om al je vragen over zonnepanelen te beantwoorden. Dan kunnen wij direct bekijken of je dak geschikt is. Wij helpen je graag!

Delen op social media
Anderen bekeken ook
cv-ketel vervangen
CV-ketel vervangen?

Wanneer je bij Geas Energiewacht je CV-ketel vervangt profiteer je naast een energiezuinige CV-ketel ook nog eens van de beste installatie en...

Plaats een reactie
Bericht *
Naam *
E-mail

© 2018 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.