Zonnepanelen installatie

Zonnepanelen installatie

Een zonnepanelen pakket met vakkundige installatie

Nadat je hebt gekozen voor de zonnepanelen die het beste bij jouw situatie passen, is het natuurlijk belangrijk dat de installatie zorgvuldig wordt uitgevoerd. Voor een langere levensduur is een goede installatie immers van groot belang. Bij ons krijg je altijd een pakket inclusief vakkundige installatie.

 

1)    Plaatsing zonnepanelen

De zonnepanelen worden zoals afgesproken met de adviseur geplaatst op de meest gunstige positie op je dak. Afhankelijk van de woning worden de zonnepanelen naar boven gebracht met een speciale lift. De panelen worden met een aluminium montagesysteem op het dak gemonteerd. 

 

2)    Installeren omvormer

Uiteraard legt de installateur de bekabeling zo veel mogelijk buiten het zicht aan en sluit de kabels aan op de omvormer. De omvormer wordt geplaatst op een plek naar keuze en kan zelfs buiten geplaatst worden. Bij voorkeur is deze plek dicht bij de meterkast.

 

3)    Aansluiting meterkast

Voor het aansluiten van de omvormer op de meterkast, bouwen wij altijd een nieuwe groep. Hierop wordt een kabel aangesloten die zonder onderbrekingen direct naar de omvormer gaat. Mocht je een groot aantal zonnepanelen aanschaffen, dan werken we met meerdere omvormers. Het aanpassen van de meterkast zit natuurlijk in de prijs in begrepen. 

 

Bekijk ook onze installatie video:

 

 

Vakkundige installatie van zonnepanelen

Bij ons krijg je altijd een pakket inclusief vakkundige installatie. Wij hebben veel ervaring opgebouwd met het plaatsen van zonnepanelen. Naast de installatie, krijg je bij ons ook de service! 

 

Kortom:

  • Wij installeren binnen één dag
  • Alles in afstemming met jou. We zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent
  • Tot 25 jaar fabrieksgarantie op onderdelen zoals de omvormer
  • Ook na de installatie profiteer je van onze service

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar om al je vragen over zonnepanelen te beantwoorden. Dan kunnen wij direct bekijken of je dak geschikt is. Wij helpen je graag!

 

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 
Delen op social media
Anderen bekeken ook
4 redenen om juist in de zomer je woning te isoleren
4 redenen om juist in de zomer je woning te isoleren

  Woningisolatie zorgt er toch voor dat de warmte binnen blijft en niet nodig is in de zomer? Dat zou je denken, maar is niet helemaal...

De woning van... Jan en Leny Helmink in Haaksbergen
De woning van... Jan en Leny Helmink in Haaksbergen

‘Stil, duurzaam, mooi en winstgevend’ Na een kleine twintig jaar was de CV-ketel van Jan Helmink aan vervanging toe. Een...

Plaats een reactie
Bericht *
Naam *
E-mail
Reacties (2)
29 april 2019|MRM van der Tuin
Grappig, bij schoonmaken raden jullie aan handschoenen te gebruiken zodat de panelen niet geraakt worden door de blote handen, bij montage raakt de monteur met blote handen paneel aan.
Beantwoorden
Sluiten
9 mei 2019|Energiewacht
Beste MRM van der Tuin,

Bedankt voor uw reactie. Bij de installatie van de zonnepanelen worden de zonnepanelen zorgvuldig bij de randen vastgepakt. Wanneer mogelijk de cellen kunnen worden aangeraakt worden handschoenen gebruikt.

Met vriendelijke groet,
Energiewacht
Beantwoorden
Sluiten
Wij zijn Energiewacht

Geas Energiewacht, Energiewacht Groep en Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten
Een ogenblik geduld a.u.b. Je aanvraag wordt verwerkt...