Klacht doorgeven

 

Je hebt een klacht over onze dienstverlening. Dat vinden wij erg vervelend. De tevredenheid van onze 500.000+ klanten is namelijk wat ons beweegt elke dag hard te werken. Onze eerste prioriteit is nu jouw ontevredenheid weg te nemen en vervolgens willen we hier ook graag van leren zodat we dezelfde fout niet nog eens maken. Hopelijk wil je ons daarbij helpen.

 

Geef je klacht aan ons door

Vul het formulier hieronder in met jouw klacht en contactgegevens zodat wij contact met jou op kunnen nemen. We lossen het graag samen met jou op en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?*

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 
Liever telefonisch contact?

Liever telefonisch contact?

Vul hiernaast je gegevens en een omschrijving van je klacht in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 088-5553000 kan natuurlijk ook. Wij staan voor je klaar.

Wij zijn Energiewacht

Geas Energiewacht, Energiewacht Groep en Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten
Een ogenblik geduld a.u.b. Je aanvraag wordt verwerkt...