Snel je storing opgelost

 

Vervelend, je hebt een storing. Geen paniek, wij helpen je graag. In sommige gevallen kun je de storing zelf verhelpen. Gaat het om je cv-ketel? Dan kan het zo zijn dat deze bijgevuld of ontlucht moet worden. Hieronder lees je de stappen die je kunt doorlopen bij een storing. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen op 088-5553000.

 

 

De storingsdienst van Energiewacht

Met 50 jaar ervaring hebben wij veel kennis van energietoestellen. Wij kunnen jouw storing vakkundig en snel verhelpen. Met 130 service technici in ons werkgebied is er altijd wel iemand in de buurt. Afhankelijk van de storing, streven we ernaar om storingen gemiddeld binnen 4 uur te verhelpen. Ook zonder een service- en onderhoudsabonnement kun je een storing bij ons melden.

 

Checklist bij een storing

Wanneer je een storing hebt kun je de volgende punten checken om de storing eventueel zelf te kunnen verhelpen:

  • Controleer of er spanning aanwezig is
  • Brandt de waakvlam? (indien aanwezig)
  • Controleer of de gaskraan open staat
  • Is het toestel opnieuw te starten middels de resetknop?
  • Loopt de klokthermostaat (indien aanwezig) op tijd?
  • Controleer de waterdruk van de installatie (indien watergevuld systeem)

Heb je alle bovenstaande punten gecheckt en blijft de storing aanhouden? Bel ons dan via 088-5553000.

Hoe werkt een storingsmelding?

Een storing kun je gemakkelijk telefonisch, per e-mail of via onderstaand formulier bij ons melden. Op werkdagen pakken we deze zo snel mogelijk op. Is het spoed of heb je ’s avonds, in het weekend of op een feestdag een storing? Meld dit dan altijd telefonisch. Als vertrekpunt hanteren we dan het volgende:‚Äč

 

De meeste storingen lossen we dezelfde dag of aan het begin van de volgende dag op. Spoedeisende of gevaarlijke situaties: direct een afspraak!

 

Storing oplossen met of zonder abonnement

Als je bij ons een Onderhoud & Storingen abonnement hebt, dan wordt een storing gratis voor je opgelost. Afhankelijk van het abonnement kunnen kosten in rekening worden gebracht voor toestelonderdelen. Heb je geen abonnement? Ook dan kun je vanzelfsprekend een storing melden. Wij berekenen dan voorrijkosten van € 60,-, de tijd die nodig is om de storing op te lossen en de verbruikte materialen.

 

Je storing nú melden

Vul hieronder je persoonlijke gegevens en de omschrijving van de storing in. Het liefst ook inclusief een storingscode. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Is er spoed bij? Bel dan naar 088-5553000. Wij staan voor je klaar!

 

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?*

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 
Wij zijn Energiewacht

Geas Energiewacht, Energiewacht Groep en Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten
Een ogenblik geduld a.u.b. Je aanvraag wordt verwerkt...