Snel je storing opgelost

 

Vervelend, je hebt een storing. Geen paniek, wij helpen je graag. In sommige gevallen kun je de storing zelf verhelpen. Gaat het om je CV-ketel? Dan kan het zo zijn dat deze bijgevuld of ontlucht moet worden. Hieronder lees je de stappen die je kunt doorlopen bij een storing. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen op 053 852 85 00.

De storingsdienst van Geas Energiewacht

Met 50 jaar ervaring hebben wij veel kennis van energietoestellen. Wij kunnen jouw storing vakkundig verhelpen. Ook zijn we snel. Met 130 service technici is er altijd wel iemand in de buurt. Als kwaliteitseis hanteren we dat we storingen gemiddeld binnen 4 uur willen verhelpen, de praktijk wijst uit dat we nog sneller zijn.

 

Checklist bij een storing

Wanneer je een storing hebt kun je de volgende punten checken om de storing eventueel zelf te kunnen verhelpen:

  • Controleer of er spanning aanwezig is
  • Brandt de waakvlam? (indien aanwezig)
  • Controleer of de gaskraan open staat
  • Is het toestel opnieuw te starten middels de resetknop?
  • Loopt de klokthermostaat (indien aanwezig) op tijd?

Heb je alle bovenstaande punten gecheckt en blijft de storing aanhouden? Bel ons dan via 053 852 85 00.

Hoe werkt een storingsmelding?

Een storing kun je gemakkelijk telefonisch, per e-mail of via onderstaand formulier bij ons melden. Wij zijn altijd bereikbaar. Dus ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen. Een afspraak om de storing op te lossen maken we in overleg met jou. Als vertrekpunt hanteren we het volgende:

  • Storing vóór 18:00 uur gemeld: dezelfde dag een afspraak
  • Storing ná 18:00 uur gemeld: de volgende dag als eerste een afspraak (in overleg)
  • Spoedeisende of gevaarlijke situaties: direct een afspraak!
 

Storing oplossen met of zonder abonnement

Als je bij ons een Onderhoud & Storingen abonnement hebt inclusief vergoeding van toestelonderdelen dan wordt een storing gratis voor je opgelost. Heb je geen abonnement? Ook dan kun je vanzelfsprekend een storing melden. Wij berekenen dan voorrijkosten van € 60,-, de tijd die nodig is om de storing op te lossen en de verbruikte materialen.

 

Je storing nú melden

Vul hieronder je persoonlijke gegevens en de omschrijving van de storing in. Het liefst ook inclusief een storingscode. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Is er spoed bij? Bel dan naar 053 852 85 00. Wij staan voor je klaar!

 

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?*
 
 

© 2018 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.