Je gaat verhuizen

 

Om optimaal te kunnen genieten van je woning is het natuurlijk belangrijk dat ook de energietoestellen in je nieuwe huis goed onderhouden worden. Het abonnement dat je hebt afgesloten hoort bij de specifieke toestellen die in je oude woning hangen. Dus ga je verhuizen? Geef dat dan aan ons door.

Gratis instapcheck

Graag zijn wij jou op je nieuwe adres ook van dienst met onze service. Wij waarderen het dat je al jarenlang onze klant bent. Met een service abonnement ben je ook op je nieuwe adres de komende jaren weer verzekerd van periodiek onderhoud en snelle hulp bij storingen. Voordat je een nieuw abonnement afsluit voor je nieuwe woning wordt er een Instapcheck (eerste inspectiebeurt) door ons uitgevoerd. Tijdens deze Instapcheck controleren wij of het toestel nog goed en veilig functioneert zodat je verzekerd bent van een veilige leefomgeving. Om die reden is een Instapcheck bij ons altijd verplicht bij het aangaan van een abonnement. De kosten van de Instapcheck bedragen normaal gesproken € 50,-, maar is gratis als je binnen 6 maanden na je verhuizing opnieuw een onderhoudsabonnement aangaat.

 

Geef je verhuizing door

Vul hieronder je persoonlijke gegevens, inclusief verhuisdatum, in. Wij nemen contact met je op om de meest handige aanpak voor jouw situatie te bepalen. Je verhuizing melden door te bellen met 088 555 3000 kan natuurlijk ook.

Wens je op je nieuwe adres ook een contract?*

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om de hulpgids te versturen. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 
Wij zijn Energiewacht

Geas Energiewacht, Energiewacht Groep en Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten
Een ogenblik geduld a.u.b. Je aanvraag wordt verwerkt...