Je gaat verhuizen

Wij denken graag met je mee

We wensen je veel woonplezier in je nieuwe huis toe. Om optimaal te kunnen genieten van je (nieuwe) huis is het natuurlijk belangrijk dat ook de energietoestellen in je nieuwe huis goed onderhouden worden. Het abonnement dat je hebt afgesloten hoort bij de specifieke toestellen die in je oude woning hangen. Omdat deze toestellen niet met je mee verhuizen naar je nieuwe adres, verhuist je abonnement bij Geas Energiewacht niet automatisch met je mee. Wanneer je een huurtoestel hebt, kan de nieuwe huurder het bestaande abonnement van jou overnemen.

Graag zijn wij jou op je nieuwe adres ook van dienst met onze service. Wij waarderen het dat je al jarenlang onze klant bent. Met een service abonnement ben je ook op je nieuwe adres de komende jaren weer verzekerd van regelmatig onderhoud en snelle hulp bij storingen. Voordat je een nieuw abonnement afsluit voor je nieuwe woning wordt er een Instapcheck door ons uitgevoerd. Tijdens deze Instapcheck of onderhoudsbeurt controleren wij of het toestel nog goed en veilig functioneert zodat je verzekerd bent van een veilige leefomgeving. Om die reden is een Instapcheck bij ons altijd verplicht bij het aangaan van een abonnement. De kosten van de Instapcheck bedragen normaal gesproken €50,-, maar is gratis als je binnen 6 maanden na je verhuizing opnieuw een abonnement aangaat.

Wens je een nieuw abonnement voor je nieuwe adres? Het makkelijkst is ons te bellen op 053 852 85 00. We kunnen dan direct samen met jou een afspraak voor de Instapcheck plannen.

Je verhuizing doorgeven

Vul hieronder je persoonlijke gegevens, inclusief verhuisdatum, in. Wij nemen contact met je op om de meest handige aanpak voor jouw situatie te bepalen. Je verhuizing melden door te bellen met 053 852 85 00 kan natuurlijk ook, een opzegging kan niet telefonisch worden doorgegeven.

Ik heb een:*
Naam*
Postcode oud adres*
Verhuisdatum*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking