Berichtgeving CV-ketels AGPO Ferroli

Berichtgeving CV-ketels AGPO Ferroli

In verschillende media is de afgelopen tijd aandacht besteed aan de CV-ketel van AGPO Ferroli. Het betreft de type CV-ketels: Econpact, Ultima, MegaDense en MegaLux. Deze CV-ketels zouden onveilig zijn bij het niet correct uitvoeren van periodiek onderhoud.‚Äč

 

Geas Energiewacht herkent zich niet in deze problemen, tenminste niet in de omvang zoals deze in de media worden geschetst. Zoals voor iedere CV-ketel geldt dat goed onderhoud essentieel is voor de veiligheid en levensduur van een CV-ketel. Vanuit Geas Energiewacht voeren we in samenspraak met Ferroli al sinds 2007 aangepast onderhoud uit en hebben we de uitval op de warmtewisselaars geminimaliseerd. 

 

Desalniettemin begrijpen wij de zorg bij eigenaren van de type CV-ketels waar het hier om gaat. Heb je een dergelijk toestel, en is het langer dan twee jaar geleden dat het toestel onderhoud heeft gehad, dan kun je contact met ons opnemen om een onderhoudsbeurt in te plannen. Heeft het toestel de afgelopen twee jaar nog een onderhoudsbeurt gehad, dan is er geen reden tot zorg.

 

Wat wij over het algemeen wel zien, is dat CV-ketels van AGPO Ferroli gemiddeld een kortere levensduur hebben. Is de CV-ketel ouder dan 15 jaar, dan is het raadzaam om na te denken over een eventuele vervanging. Is dit bij jou het geval, dan helpen we je graag verder. Hiervoor kan je contact met ons opnemen of direct een online offerte aanvragen.


Terug naar nieuwsoverzicht

© 2019 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.