Energie besparen doe je nu!

Energie besparen doe je nu!

De landelijke campagne van de overheid voor energie besparen is begonnen 'energie besparen doe je nu!'. Isolatie is één van de meest rendebale manieren om energie te besparen. Veel mensen schatten 60 tot 70% te laag in wat isolatie kan opleveren en stellen het aanbrengen van isolatie daarom uit. Daarnaast is een subsidieregeling getroffen voor isolatie om nog voordeliger energie te gaan besparen.

 

Energie besparen doe je nu, omdat:

 

1. Energie besparen je nu veel comfort oplevert. Woningisolatie is daarin de hoofdrolspeler. Op warme zomerdagen laat het isolatiemateriaal de warmte makkelijker los en tijdens de koude winterdagen houdt het isolatiemateriaal de warmte makkelijker vast in de woning.
 

2. Energie besparen levert meer geld op dan de rente op je spaarrekening. De rente op de spaarrekening is de laatste tijd nog geen 1%. Het rendement op bijvoorbeeld spouwmuurisolatie is al 12%. Je komt dus zo al 11% voordeliger uit!
 

3. Je nu wel heel voordelig energie kan besparen. Je profiteert nu van de subsidieregeling voor isolatie. Subsidie op woningisolatie bedraagt wel 20% van de totale isolatiekosten! 


Terug naar nieuwsoverzicht

© 2020 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Geas Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten
Een ogenblik geduld a.u.b. Je aanvraag wordt verwerkt...