Geas Energiewacht eerste OK CV gecertificeerd bedrijf

Geas Energiewacht eerste OK CV gecertificeerd bedrijf

Geas Energiewacht is deze week als eerste bedrijf van Nederland OK CV gecertificeerd. Daarmee hebben wij een primeur binnen Nederland en binnen de branche voor CV-ketelonderhoud. Vanaf nu kunnen OK CV inspecties worden uitgevoerd door ons team van Energie Service Specialisten en kunnen onze klanten profiteren van de voordelen van het kwaliteitslabel.

Geas Energiewacht werkt al ruim 45 jaar aan de beste kwaliteit CV-ketelonderhoud en de meest volledige service voor jou. Wij werken op die manier aan jouw veiligheid en wooncomfort. Doordat je CV-ketel goed onderhouden is gaat die langer mee en neemt het risico op koolmonoxide af. Bovendien bespaar je met een goed onderhouden CV-ketel flink op je energierekening.

CV-ketel onderhoud op het hoogste niveau

Om CV-ketelonderhoud door heel Nederland op het hoogste niveau te krijgen werkt Geas Energiewacht mee aan OK CV, het kwaliteitslabel voor CV-ketelonderhoud. Dankzij het kwaliteitslabel OK CV hebben huishoudens door heel Nederland de zekerheid van hoogwaardig CV-ketelonderhoud. Je profiteert bij een OK CV inspectie niet alleen hoogwaardig onderhoud aan je CV-ketel, maar ook van een rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden en een energiebesparingsadvies op maat. Zo wordt gewerkt aan een veiliger en gezonder binnenklimaat bij jou thuis.

Strenge eisen

Bedrijven en medewerkers die zich willen inschrijven bij het kwaliteitslabel dat in januari van 2015 van start is gegaan moeten voldoen aan strenge eisen. Zo is een niveau drie of vier MBO opleiding nodig voor de medewerkers en moeten bedrijven voorzien zijn van de juiste apparatuur. Dit alles maakt dat lang niet alle bedrijven en lang niet iedereen een OK CV certificering kan krijgen. Zo wordt de kwaliteit van onderhoud aan jouw CV-ketel veilig gesteld.

Primeur

Geas Energiewacht werkt vanaf het begin van het kwaliteitslabel OK CV mee aan de ontwikkeling ervan. Zo hebben wij meegedaan aan beide praktijkproeven en zijn wij nu dus als eerste bedrijf in Nederland OK CV gecertificeerd. Hiermee hebben wij een unieke primeur te pakken binnen Nederland en de branche. Vanaf nu kan ons team van Energie Service Specialisten OK CV inspecties uitvoeren en werken aan jouw veiligheid en wooncomfort.


Terug naar nieuwsoverzicht