Geas Energiewacht werkt met mobiele techniek van Sigmax

Geas Energiewacht werkt met mobiele techniek van Sigmax

Dagelijks mobiel

Bij Geas Energiewacht maken wij al jaren gebruik van PDA’s en smartphones bij onze dagelijkse werkzaamheden. Dit stelt ons in staat ons werk beter te doen doordat wij informatie hebben over de situatie en de klant nog voor wij er zijn. Hierdoor zijn wij in staat om beter en efficiënter te werken. Hoe meer wij weten voordat we bij je zijn, hoe sneller we het probleem tenslotte kunnen oplossen. Dat is belangrijk voor ons en voor jou.
 

Een volgende stap

Recent bleek onze huidige inrichting niet langer voldoende. In onze recente inspanningen om onze dienstverlening verder te innoveren en te verbeteren bleek een nieuwe mobiele oplossing noodzakelijk. Ons werkproces veranderde te snel en werkte daardoor minder goed met de toen aanwezige software. Wij hebben toen besloten om samen te gaan werken met Sigmax om ons werkproces verder te digitaliseren en optimaliseren. Onze collega’s van Kemkens en Energiewacht Groep hebben ook gekozen voor de oplossing van Sigmax.
 

Een betere dienstverlening

Uiteindelijk staat deze stap en vele anderen in het teken van een verdere verbetering van onze dienstverlening aan jou, de klant. Zo krijgen onze servicemedewerkers de juiste informatie op tijd binnen om wanneer ze bij je aanbellen jou sneller te kunnen helpen. Ook in de toekomst gaan wij onze dienstverlening verder optimaliseren en digitaliseren. Nu samen met Sigmax.
 
Wil je meer weten over onze samenwerking met Sigmax? Lees dan meer over Sigmax.

Terug naar nieuwsoverzicht

© 2018 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.