Geas Energiewacht winnaar Beste Energie Website

Geas Energiewacht winnaar Beste Energie Website

Geas Energiewacht wint ‘Beste Website van het Jaar 2015’ in de categorie Energie. Woensdagavond 25 november zijn de winnaars bekend gemaakt in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

 

Publieksprijs

De website van Geas Energiewacht is in juni geheel vernieuwd. Het doel hierbij was een website te ontwikkelen die aansluit bij de behoefte van onze klant. Doordat de Website van het Jaar verkiezing een publieksprijs is, is het winnen van deze prijs een groot compliment. Het zijn immers onze bezoekers en klanten die nu hebben laten weten dat we op de goede weg zijn. Samen met onze partners Leadrs, Webbouwers en Digidee hebben we dit mooie resultaat kunnen bereiken.

 

Door het publiek verkozen worden tot “Beste Energie Website van het jaar” maakt ons trots en vastberaden om te blijven werken aan onze dienstverlening en klantervaring. We willen iedereen die op ons gestemd heeft dan ook hartelijk bedanken! Jullie kunnen aankomend jaar weer mooie nieuwe ontwikkelingen van ons verwachten.

 

Verkiezing

De ‘Website van het Jaar‘-verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. Dit jaar zijn er bijna 825.000 stemmen uitgebracht in 23 verschillende categorieën. In de categorie Energie waren naast Geas Energiewacht de volgende bedrijven genomineerd: Nuon, DELTA, Eneco, Essent, Energiedirect, Greenchoice, E.ON, Enexis, Budget Energie, Qurrent en de Nederlandse Energie Maatschappij.


Terug naar nieuwsoverzicht

© 2019 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.