Goor steeds 'slimmer'

Goor steeds 'slimmer'

In Goor biedt Cogas sinds begin oktober huis aan huis slimme energiemeters aan. Geas Energiewacht heeft de afgelopen weken meer dan 250 adressen voorzien van de nieuwe generatie digitale energiemeters. En er volgen de komende maanden nog veel meer plaatsingen!

 

Met een slimme meter hoeven kleinverbruikers niet langer zelf de meterstanden door te geven. Ook krijgen bewoners de mogelijkheid hun energieverbruik vaker en nauwkeuriger te volgen. Energie besparen wordt zo een stuk gemakkelijker, zeker wanneer bewoners een energieverbruiksmanager aan hun slimme meter koppelen.

 


Mevrouw M. Braamhaar is een van de eerste klanten bij wie in Goor huis aan huis slimme meters zijn geplaatst, neemt de Cogas-informatiemap slimme meter in ontvangst van Geas-monteur Jos Blankenvoort

.

Heel Goor wordt ‘slimmer’

De huis aan huisplaatsing van de slimme meters in Goor heeft Cogas voor 2015 uitbesteed aan Geas Energiewacht. Inwoners van Goor krijgen vanzelf bericht wanneer zij aan de beurt zijn. Uiterlijk in juni 2016 hebben alle huishoudens en midden- en kleinbedrijven in Goor slimme meters aangeboden gekregen. Van Cogas ontvangen zij eerst een aankondigingsbrief met folder en vervolgens een afspraakbrief om een afspraak te maken met Geas Energiewacht. De installatie van de slimme meter duurt gemiddeld een uur. Aan de plaatsing van de slimme meters zijn geen kosten verbonden.

 

Landelijk project

Het huis aan huis plaatsen van slimme meters in Goor maakt onderdeel uit van het grootschalige landelijke project waarin alle Nederlandse consumenten slimme meters krijgen aangeboden van hun netbeheerder. Via de postcodecheck is de planning tot 1 jaar vooruit in te zien.


Terug naar nieuwsoverzicht

© 2018 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.