Is jouw CV-ketel wel veilig?

Is jouw CV-ketel wel veilig?

Een veilige CV-ketel?

Jaarlijks belanden nog steeds tientallen mensen in het ziekenhuis door ongelukken met CV-ketels en andere gasinstallaties. Goed en regelmatig onderhoud is vooral belangrijk voor een veilige CV-ketel. Zo kan veel slijtage worden voor komen en worden relatief veel voorkomende gebreken tijdig opgemerkt. Storingen, die altijd ongelegen komen, kunnen zo in veel gevallen worden beperkt of zelfs voorkomen. Voor je gezondheid, veiligheid en wooncomfort is goed onderhoud van groot belang.

Hoe weet ik of mijn CV-ketel wel veilig is?

Wij werken bij Geas Energiewacht inmiddels al ruim 45 jaar met gasinstallaties. Daardoor hebben wij unieke ervaring en kennis kunnen opbouwen. Om een goede kwaliteit CV-ketelonderhoud door het gehele land te kunnen garanderen zijn wij gaan meewerken aan het kwaliteitslabel voor CV-ketelonderhoud, OK CV. Het kwaliteitslabel, dat in januari wordt gelanceerd, staat voor meer dan alleen kwalitatief goed onderhoud. Zo zijn het inzicht wat je als klant krijgt in de werkzaamheden en persoonlijk advies ook van groot belang.

Ben je benieuwd naar de voordelen van OK CV voor jou als klant? Kijk dan in ons artikel over OK CV of op de website van het kwaliteitslabel.

Ontwikkelen van OK CV

Bij de ontwikkeling van het kwaliteitslabel speelt Geas Energiewacht een belangrijke rol. Zo hebben wij al twee keer meegedaan aan een pilot, waarbij het kwaliteitslabel werd getest. Daarbij werd de ervaring die is verzameld gebruikt om de werkwijze achter het kwaliteitslabel verder te verbeteren. De interesse voor het kwaliteitslabel is inmiddels erg groot: Veel van de informatieavonden voor belangstellenden zijn vol en er zijn zelfs extra avonden ingepland.

Wij zijn dan ook erg blij met deze ontwikkeling.


Terug naar nieuwsoverzicht