Nominatie ‘Website van het Jaar 2015'

Nominatie ‘Website van het Jaar 2015'

Per 1 juni is onze volledig vernieuwde website live gegaan. We hebben de informatievoorziening flink uitgebreid en ook hebben we goed gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid (voornamelijk voor mobiel en tablet) van de website. Dit is kennelijk niet onopgemerkt gebleven, want we zijn met onze nieuwe website genomineerd voor ‘Website van het Jaar 2015’!

Deze jaarlijkse ‘Website van het Jaar verkiezing’ zal binnenkort weer van start gaan. Van 28 september tot en met 6 november kan het Nederlandse publiek zijn stem uitbrengen op zijn favoriete websites. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke Website van het Jaar Awardshow op 26 november van dit jaar. Dit jaar is Geas Energiewacht genomineerd in de categorie ‘Energie’.

Het publiek kan in 24 categorieën zijn favoriet beoordelen op o.a. inhoud, navigatie en design. In elke categorie zijn 2 prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De website met de hoogste score wordt Beste Website van het Jaar. De award voor Populairste Website gaat naar de website met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en mag zich dè ‘Website van het Jaar’ noemen.

Doordat onze website onlangs vernieuwd is zijn we extra verheugd met deze ‘Website van het Jaar’ nominatie. Vanaf 28 september kan er gestemd worden via de website van Website van het Jaar. Ook hieruit blijkt het vooruitstrevende en innovatieve karakter van Geas Energiewacht. We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van onze dienstverlening en informatievoorzieningen.


Terug naar nieuwsoverzicht