Nominatie 'Beste Werkgevers Awards 2016'

Nominatie 'Beste Werkgevers Awards 2016'

Geas Energiewacht heeft dit jaar opnieuw meegedaan aan het medewerkers onderzoek uitgevoerd door Effectory en Intermediair. Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de 16e keer uitgevoerd om een objectief oordeel te kunnen vellen over het werkgeverschap in Nederland.

De genomineerden voor de Beste Werkgevers Award van 2016 zijn bekend. Geas Energiewacht is genomineerd voor een award met een Beste Werkgevers Score van boven het branchegemiddelde van een 7,1 in de branche energie, water en telecom.

Voor ons betekent de Beste Werkgevers Score boven het branchegemiddelde:
1. Dat we genomineerd zijn voor de branche top 3 in de branche energie, water en telecom.
2. Dat we tevens genomineerd zijn voor een plek op de lijst Beste Werkgevers in de categorie profit: minder dan 1.000 medewerkers.

Uitreiking Beste Werkgevers Awards

De uitreiking van de Beste Werkgevers Awards zal plaatsvinden op 4 oktober tijdens het Beste Werkgevers Event in Theater Amsterdam. Hier zullen de winnaars van de Beste Werkgevers lijsten én de nummer 1 in elke branche bekend worden gemaakt. We zijn trots op de nominatie. Een eerste reactie van directeur Frank van Hunsel: We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van onze dienstverlening en daarnaast investeren we in onze medewerkers. Ik ben erg tevreden met de goed opgeleide en echt gemotiveerde medewerkers. De beste manier om klanten op maat te kunnen bedienen”.


Terug naar nieuwsoverzicht