Nominatie Website van het Jaar 2016

Nominatie Website van het Jaar 2016

Vorig jaar zijn we genomineerd voor Beste Website van het Jaar in de categorie ‘Energie’ en hebben we de award gewonnen. Ook dit jaar zijn we genomineerd in dezelfde categorie en daar zijn we blij mee!

 

Deze jaarlijkse ‘Website van het Jaar verkiezing’ gaat weer bijna van start. Van 26 september tot en met 4 november kan het Nederlandse publiek stemmen op zijn favoriete websites. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Website van het Jaar Awardshow op 24 november. Het publiek kan in 24 categorieën zijn favoriet beoordelen op o.a. inhoud, navigatie en design. In elke categorie zijn twee prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De website met de hoogste score wordt Beste Website van het Jaar. De award voor Populairste Website gaat naar de website met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en mag zich dè ‘Website van het Jaar 2016’ noemen.

Natuurlijk hopen we zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Stemmen kan dus vanaf 26 september via de website van Website van het Jaar.  


Terug naar nieuwsoverzicht

© 2019 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.