Onderscheiding Excellent Opleidingsbedrijf

Onderscheiding Excellent Opleidingsbedrijf

Op donderdag 8 september hebben we de onderscheiding mogen ontvangen van Excellent Opleidingsbedrijf uit handen van OTIB-directrice Bea Berndsen. Slechts acht  Nederlandse bedrijven mogen deze onderscheiding voeren en sinds 8 september is Geas Energiewacht daar één van.

 

Volgens OTIB zijn we op verschillende criteria goed tot zeer goed beoordeeld. Geas Energiewacht is intensief betrokken bij de opleiding en persoonlijke ontwikkeling van de werknemers, leerlingen en stagiaires. 

 

Tijdens het onderzoek werd gekeken naar de beleidsvoering, de opleidingsmogelijkheden en de betrokkenheid richting de ontwikkeling van werknemers, leerlingen en stagiaires. Met deze onderscheiding willen we alles inzetten om ervoor te zorgen dat huidige en toekomstige werknemers verder op te leiden en te behouden.

 

Directeur Frank van Hunsel: ´Wij willen werken met de beste vakmensen, dus is het aan ons ook de beste faciliteiten te bieden voor zowel werknemers als nieuw talent. De volledig nieuw ingerichte instructie - praktijkruimte in het bedrijf, welke vol passie wordt gerund door Marco Lammers, draagt hier ten volle aan bij'.


Terug naar nieuwsoverzicht

© 2019 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.