Subsidie weer beschikbaar voor isoleren woning

Subsidie weer beschikbaar voor isoleren woning

Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner 

Ben je eigenaar van een woning en heb je minstens 2 energiebesparende (isolerende) maatregelen uitgevoerd? Dan kun je de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner Via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) aanvragen. Als de woning jouw eigendom én hoofdverblijf is kom je in aanmerking voor deze subsidie, of als deze je hoofdverblijf wordt na een renovatie. Lees hier de overige voorwaarden die voor deze subsidie gelden. Het totale beschikbare budget is 84 miljoen euro. 

 

De looptijd van de subsidie is vanaf 15 augustus 2019 tot en met 31 december 2020. Dit betekent dat je subsidie kunt aanvragen voor maatregelen die na 15 augustus 2019 zijn uitgevoerd. Echter, de subsidie kun je aanvragen vanaf 2 september 2019. Ook na 2020 blijft er subsidie beschikbaar voor isolatiemaatregelen, omdat de regeling Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) met isolatie wordt uitgebreid.

 

Subsidie voor energiebesparende maatregelen

Als je in aanmerking wilt komen voor de SEEH voor eigenaar én bewoner, bekijk dan eerst welke energiebesparende maatregelen allemaal onder deze regeling vallen. Ook kan het interessant zijn om aanvullende duurzame maatregelen uit te voeren. Denk er wel aan dat de Rijksoverheid slechts eenmaal subsidie per woning verstrekt.

 

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten welke energiebesparende maatregelen voor jouw woning het beste resultaat en rendement geven? Doe dan de bespaarcheck voor een eerste indicatie of vraag een gratis en vrijblijvend advies aan via 053 852 85 55 of vul het formulier in en nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

 

 

Bron: Rijksoverheid


Terug naar nieuwsoverzicht

Wij zijn Energiewacht

Geas Energiewacht, Energiewacht Groep en Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten
Een ogenblik geduld a.u.b. Je aanvraag wordt verwerkt...