Verplicht energielabel online voor CV-ketels en boilers

Verplicht energielabel online voor CV-ketels en boilers

Verplicht energielabel CV-ketels online

Zoals eerder genoemd is er per 26 september 2015 een verplicht energielabel voor toestellen voor verwarming en warmwater. Vanaf nu zijn deze energielabels voor de meeste CV-ketels te vinden op onze website. Dit label is vergelijkbaar met die van je woning en bestaat uit een letter en een plus of min (A+++ t/m G). Je kunt dus meteen en in één oogopslag zien hoe energiezuinig de door jou beoogde nieuwe CV-ketel of boiler is.

Er zijn verschillende typen toestellen: CV-ketels, boiler/geisers, warmtepompen, zonneboilers en HR-e ketels. Als deze toestellen gecombineerd worden in een pakket of bijvoorbeeld met een slimme thermostaat dan krijgt niet alleen het toestel, maar ook het totale pakket een energielabel.

Heb je vragen over deze regeling?

We helpen je graag bij je keuze voor een nieuwe CV-ketel, geiser of boiler. Onze adviseur kan je meer vertellen over het energielabel tijdens een vrijblijvend en gratis adviesgesprek bij je thuis. Je kunt je vraag uiteraard ook online stellen of per telefoon op het nummer 053 852 85 00.


Terug naar nieuwsoverzicht