Winnaar Beste Werkgevers Awards 2016

Winnaar Beste Werkgevers Awards 2016

Geas Energiewacht heeft gisterenmiddag de award voor Beste Werkgever in de branche Water, Energie & Telecom gewonnen! Met een Beste Werkgevers Score van een 8,3. De winnaars zijn bekend gemaakt in Theater Amsterdam tijdens het Beste Werkgevers Event.

 

We zijn winnaar geworden in de branche Energie, Water en Telecom. Daarnaast zijn we tweede geworden op de lijst met Beste Werkgevers in de categorie profit: minder dan 1.000 medewerkers.

 

Uitreiking Beste Werkgevers Awards

De uitreiking van de Beste Werkgevers Awards vond plaats op 4 oktober in Theater Amsterdam tijdens het Beste Werkgevers Event. Aan het Beste Werkgeversonderzoek deden bijna 225.000 medewerkers mee over 313 organisaties. Alle informatie kun je terugvinden op www.beste-werkgevers.nl.

 

Als organisatie zijn we erg trots op het behalen van de prijs en tweede plaats voor de landelijke award. Een reactie van onze directeur Frank van Hunsel: We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van onze dienstverlening en daarnaast investeren we in onze medewerkers. Ik ben erg tevreden met de goed opgeleide en echt gemotiveerde medewerkers. De beste manier om klanten op maat te kunnen bedienen”.


Terug naar nieuwsoverzicht

© 2019 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.