Samenwerking Geas Energiewacht met Welbions

Samenwerking Geas Energiewacht met Welbions

Per 1 maart 2015 is de samenwerking gestart tussen Geas Energiewacht en Welbions van 4 jaar. Dit betekent dat Geas Energiewacht, in opdracht van Welbions, het onderhoud aan de CV-installaties van de Welbions huurders zal uitvoeren. Geas Energiewacht doet dit samen met haar CV select partners.

Voordeel huurders

Het voordeel voor huurders is dat ze nu één aanspreekpunt voor CV-installatie onderhoud krijgen. Als zich een storing voordoet in de installatie, kunnen huurders rechtstreeks contact opnemen met Geas Energiewacht. Omdat Geas Energiewacht altijd bereikbaar is, kunnen huurders snel geholpen worden.

Intensieve aanbestedingsprocedure

De keuze voor Welbions om het CV-onderhoud te bundelen in één contract komt voort uit een professionalisering van haar inkoopbeleid. Na een intensieve aanbestedingsprocedure, waar verschillende bedrijven op inschreven, kwam Geas Energiewacht als beste naar voren. Prijs en kwaliteit waren de doorslaggevende factoren. Geas Energiewacht is met ruim 45 jaar en 135.000 vaste abonnees een begrip in Oost-Nederland. 

'Warmtevoorziening goed geregeld'

Frank Ufkes, manager Wijkontwikkeling van Welbions geeft aan blij te zijn met de samenwerking met Geas Energiewacht. ‘Door dit contract is de warmtevoorziening voor onze huurwoningen goed geregeld’.
Zo’n 1280 ketels moeten worden gecontroleerd en/of vervangen, waardoor het een omvangrijk project betreft. Veiligheid, duidelijk communiceren en een goede organisatie zijn hierbij essentieel. De diversiteit aan woningen vergen een groot inlevingsvermogen en het snel schakelen tussen verschillende installaties. Het is natuurlijk van belang dat de installaties grondig worden gecontroleerd, hierbij wordt ook de rookgasafvoer goed gecontroleerd i.v.m. mogelijke gevaren.


Terug naar nieuwsoverzicht