Airco onderhoud

Wanneer je een airco aanschaft, wil je er zo lang mogelijk van profiteren. Wanneer je je airco regelmatig laat onderhouden, zorg je ervoor dat je airco langdurig meegaat en je optimaal van je airco kunt genieten. Lees hier waarom het onderhouden van je airco nog meer zo belangrijk is.

De zomer wordt steeds warmer. Een airco systeem in huis is dan heerlijk om de warme dagen door te komen. Maar het is wel van belang dat de airco goed onderhouden wordt. Dit is nodig om bijvoorbeeld stofdeeltjes en bacteriën tegen te gaan, een vieze lucht te voorkomen en het zorgt ervoor dat de airco energiezuiniger werkt. Daarom bieden we een airco service en onderhoudsabonnement aan waar je gebruik van kunt maken. Zo houd je het apparaat goed onderhouden, zodat je maximaal kunt profiteren van een koele zomer. Hieronder lees je meer over het abonnement en de tarieven.

Abonnementsvormen en tarieven voor airco service en onderhoud 

Vooraf wil je natuurlijk weten wat de tarieven zijn voor een service en onderhoudsabonnement. We hebben hieronder de kosten op een rij gezet, zodat je weet waar je aan toe bent.

 

Budget onderhoud

 

  • periodiek onderhoud
  • geen voorrijkosten
  • 24/7 storingsservice
  • storing: hulp wordt binnen 24 uur geboden
  • geen arbeidskosten bij storingen

 

Abonnementsduur is    2 jaar

Tarief per maand           €12,15

Deze prijs is voor 1 binnen-unit

Service en onderhoud Standaard

 

  • periodiek onderhoud
  • geen voorrijkosten
  • 24/7 storingsservice
  • storing: hulp wordt binnen 24 geboden
  • geen arbeidskosten bij onderhoud/reparatie en/of storingen

 

Abonnementsduur is    2 jaar

Tarief per maand          €17,20

Deze prijs is voor 1 binnen-unit

 

Zorg dat je airco goed onderhouden blijft

Laat je airco onderhouden en zorg ervoor dat je airco langer meegaat. Lees hier de productvoorwaarden van je airco service- en onderhoudsabonnement.

*Productvoorwaarden service- en onderhoudsabonnement airco

Sluit je airco onderhoudsabonnement af

Met dit onderhoudsabonnement kun je verzekerd een paar jaar met je airco verder. Vul hieronder het formulier in en we nemen direct contact met je op.

 

Geas Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

© 2020 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Geas Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten