Over ons

De Energie Service Specialist uit Oost-Nederland

Wij zijn Geas Energiewacht en we zijn jouw Energie Service Specialist. We vinden dat iedereen veilig, comfortabel en duurzaam moet kunnen wonen. Om die reden zorgen wij samen met onze ruim 130 servicemedewerkers en vakspecialisten al meer dan 50 jaar voor een veilige, schone en comfortabele leef- en werkomgeving.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Verwarming, warmwater, energie besparing en energie opwekking zijn onze specialismen. Onze eigen ruim 130 servicemedewerkers zijn dagelijks op pad om binnen ons verzorgingsgebied in de regio Twente en delen van Gelderland onze 165.000 klanten te helpen. Onze Front Office is altijd bereikbaar voor vragen. Daarnaast hebben we een team zakelijke markt die voor grote woningbouwverenigingen, winkels en dergelijke een professioneel antwoord biedt.

Topkwaliteit dienstverlening waar je van op aan kan

Topkwaliteit dienstverlening waar je van op aan kan

Altijd bereikbare klantenservice voor al je vragen

Altijd bereikbare klantenservice voor al je vragen.

Eigen servicemedewerkers, die altijd op pad zijn voor onze klanten

Eigen servicemedewerkers, die altijd op pad zijn voor onze klanten.

Servicedepots in heel Twente en Gelderland om snel ter plekke te zijn

Servicedepots in heel Twente en Gelderland om snel ter plekke te zijn.

Online advies over CV-ketels en zonnepanelen

Online advies over CV-ketels en zonnepanelen.

Meer dan vijftig jaar en 165.000 klanten aan ervaring

Al meer dan vijftig jaar en 165.000 klanten aan ervaring.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Voor iedereen een oplossing op maat

Dankzij onze ruime ervaring hebben we een brede expertise kunnen opbouwen. We zijn echte Energie Service Specialisten in verwarming, warmwater en duurzame energie opwekking. Daardoor kunnen we voor bijna iedere vraag een antwoord bieden en voor ieder probleem een oplossing. We helpen je dan ook graag op weg. Zo kunnen we onder andere voor je:

  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Een met een 8,5 beoordeelde topservice
  • Oplossingen op maat

Volledig aanbod producten en diensten

Hoe zijn wij Energie Service Specialist geworden?

Inmiddels alweer meer dan 50 jaar geleden zijn wij begonnen als onderhoudsmonteurs van gastoestellen zoals gasgestookte kachels en CV-ketels. Ook bezochten wij onze klanten om warmwatertoestellen zoals boilers en geisers te onderhouden. Nu, ruim 50 jaar en 165.000 klanten, later, zijn wij de Energie Service Specialist uit Enschede. Daarbij hebben we ons lokale karakter echter niet verloren.

We leveren oplossingen voor alles met betrekking tot verwarming, warmwater, energiebesparing en energieopwekking. Alles voor een lekker veilig, zuinig en comfortabel wonen.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Werken of Stage lopen bij Geas Energiewacht

Als Energie Service Specialist zetten wij ons in voor onze klanten. Als werkgever zetten wij ons in voor onze collega’s en hun toekomst. Bij Geas Energiewacht werken allerlei specialisten, experts en vooral fijne collega’s. Ben jij op zoek naar een droombaan en denk je bij Geas Energiewacht te passen? Bekijk dan onze vacatures en stages. We hebben regelmatig ruimte voor nieuwe collega’s en stagiairs.

Bekijk onze vacatures en stages

Het laatste nieuws

Bij Geas Energiewacht houden we je graag op de hoogte. Dit niet alleen over onze producten en diensten, maar ook over ontwikkelingen die van invloed zijn op onze klanten.

8,5 miljoen ISDE-subsidie in juli voor zonneboilers en warmtepompen

8,5 miljoen ISDE-subsidie in juli voor zonneboilers en warmtepompen


Lees verder

Geas Energiewacht plant fruitbomen in Afrika

Geas Energiewacht plant fruitbomen in Afrika
 


Lees verder

Zonnepanelen op je dak? Dan profiteer je dit jaar meer dan ooit!

Zonnepanelen op je dak? Dan profiteer je dit jaar meer dan ooit!


Lees verder

Lees meer

Zakelijke oplossingen op maat

Topservice en persoonlijke service op grote schaal

Ook voor zakelijke klanten zetten wij ons iedere dag weer in. Onze collega’s van het team zakelijke markt zijn fulltime bezig met het zoeken naar oplossingen voor verwarming, warmwater, ventilatie, energiebesparing, keuringen en nog veel meer op grote schaal. Ben je benieuwd naar onze zakelijke dienstverlening en onze oplossingen op maat? Ons team zakelijke markt vertelt je graag meer.

Naar Geas Zakelijk