Alles over Geas Energiewacht

 

Geas Energiewacht is de Energie Service Specialist met meer dan 50 jaar ervaring. We staan iedere dag klaar voor onze klanten; zakelijk en particulier. Dankzij onze 130 servicemedewerkers is er altijd wel iemand in de buurt. 

 

Over Geas Energiewacht

De Energie Service Specialist uit Oost-Nederland

Wij zijn Geas Energiewacht en wij zijn jouw Energie Service Specialist. We vinden dat iedereen veilig, comfortabel en duurzaam moet kunnen wonen. Om die reden zorgen wij samen met onze ruim 130 servicemedewerkers en vakspecialisten al meer dan 50 jaar voor een veilige, schone en comfortabele leef- en werkomgeving.

 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Verwarming, warmwater, energiebesparing en energie opwekking zijn onze specialismen. Onze eigen ruim 130 servicemedewerkers zijn dagelijks op pad om binnen ons verzorgingsgebied in de regio Twente en delen van Gelderland onze 165.000 klanten te helpen. Onze Front Office is altijd bereikbaar voor vragen. Daarnaast hebben we een team zakelijke markt die voor onder andere grote woningbouwverenigingen en winkels een professioneel antwoord biedt.

Onze producten

Essent servicepartners

We zorgen, samen met de andere servicepartners van Essent, voor een landelijke dekking op het gebied van o.a. CV-ketels, Onderhoud, Zonne-energie, Isolatie en Ventilatie. 

 

Ons werkgebied

Wij hebben een zeer uitgebreid werkgebied en bedienen daarmee heel Overijssel en de Achterhoek. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Enschede en onze 6 servicedepots zijn verspreid over de regio’s. Wij garanderen altijd een onderhoudsmonteur bij u in de buurt. Klik op een van de regio's hieronder voor meer informatie.

werkgebied volta limburg

Werken of stage lopen bij Geas Energiewacht

Als Energie Service Specialist zetten wij ons in voor onze klanten. Als werkgever zetten wij ons in voor onze collega’s en hun toekomst. Bij Geas Energiewacht werken allerlei specialisten, experts en vooral fijne en enthousiaste collega’s. Ben jij op zoek naar een droombaan of leuke stage en denk je bij Geas Energiewacht te passen? Bekijk dan onze vacatures en stages. We hebben regelmatig ruimte voor nieuwe collega’s en stagiairs.

 

Bekijk onze vacatures

Zakelijke oplossingen op maat

Topservice en persoonlijke service op grote schaal

Ook voor zakelijke klanten zetten wij ons iedere dag weer in. Onze collega's van het team zakelijke markt zijn fulltime bezig met het zoeken naar oplossingen voor verwarming, warmwater, ventilatie, energiebesparing, keuringen en nog veel meer op grote schaal. Ben je benieuwd naar onze zakelijke dienstverlening en onze oplossingen op maat? Ons team zakelijk markt vertelt je graag meer. 

 

Naar Geas zakelijk

Het laatste nieuws

Bij Geas Energiewacht houden we je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Niet alleen over onze producten en diensten, maar ook over ontwikkelingen die van invloed zijn op onze klanten.

 

Lees meer

© 2020 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Geas Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten
Een ogenblik geduld a.u.b. Je aanvraag wordt verwerkt...