Altijd snel geholpen in Haaksbergen

Wij willen met onze 130 servicemedewerkers onze ruim 165.000 klanten, verspreid over de regio Twente en delen van Gelderland, optimaal van dienst zijn. Om die reden hebben wij een vast servicedepot in Haaksbergen.

 

CV-ketel storing oplossen

Een storing aan je verwarming of warmwater voorziening is erg vervelend. We helpen je dan ook graag uit de kou. Dankzij onze 130 servicemedewerkers zijn we vaak binnen vier uur al bij jou om de storing op te lossen. Daarnaast kunnen wij ook met spoed CV-ketels vervangen. Laat je de dus uit kou helpen door Geas Energiewacht.

 

Los mijn CV-ketel storing op

Heb je een storing binnen je CV-ketel of warmwatertoestel? Dan helpen we je graag uit de kou. Gebruik het formulier om je storing door te geven. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken. Je kunt uiteraard ook meteen bellen met 053 852 85 00.

 

Je profiteert bij Geas Energiewacht van

  • Al ruim 50 jaar ervaring
  • 130 servicemedewerkers
  • Een met 8,5 beoordeelde topservice
 

Storing melden

Vul onderstaand formulier in om je storing te melden. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

 

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?*

Geas Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

© 2020 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Geas Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten