ATAG One; de slimme thermostaat

Slim wonen in een woning waarin verschillende apparaten samenwerken, dat is de toekomst. Een apparaat dat met je mee denkt en die je op afstand kunt bedienen. Gewoon met je smartphone, tablet of computer. Overal, waar je ook bent. Dat is de ATAG One thermostaat.

De ATAG One thermostaat maakt het mogelijk om je woning zo efficiënt mogelijk en geheel naar je wensen te verwarmen. Daarnaast geeft de ATAG One storingen van je CV-ketel weer en geeft een melding als de waterdruk te laag is. Zo weet je precies wanneer er iets aan de hand is met de CV-ketel.

ATAG One helpt je comfortabeler wonen

De ATAG One thermostaat is draadloos waardoor je hem overal in huis kunt monteren. Via de app kun je op een efficiënte manier de verwarming in huis regelen waardoor je altijd in een warm huis thuis komt, zonder dat de energiekosten hard omhoog gaan. De ATAG One heeft zelfs een functie die merkt dat de kachel of open haard aan staat. De thermostaat verlaagd dan automatisch de warmtetoevoer van de CV-installatie. De ATAG One:

 • Helpt je comfortabeler wonen
 • Helpt je energie besparen
 • Helpt je effectiever stoken

De mogelijkheden van ATAG One

Om wonen gemakkelijker te maken zitde ATAG One bomvol handigheden. Deze zijn niet alleen bedoeld voor een verhoogd wooncomfort, maar bijvoorbeeld ook voor een gemakkelijke besturing. We hebben ze voor je ingedeeld in drie gemakkelijke categorieën, namelijk: energie besparen, comfort verhogen en gebruiksgemak. Verderop lees je meer over de specifieke functies.

Verhoogd wooncomfort

 • Storingen
  Meldt CV-ketel storingen
 • Opwarmtijd
  Houdt rekening met de opwarmtijd van je huis
 • Weersomstandigheden
  Past het stookgedrag aan het weer buiten aan

Energie besparen

 • Afwezigheidsfunctie
  Stookt alleen als je thuis bent
 • Verbonden in huis
  Kan worden verbonden met andere slimme apparaten
 • Energie inzicht
  Laat elke maand je verbruik en besparingen zien

Gebruiksgemak

 • Ouderwets gemakkelijk
  Is bij te stellen via touchscreen
 • Bedieningsgemak
  Overal en met ieder apparaat te bedienen
 • Geavanceerd schema
  Gemakkelijk aan te passen schema

Hoe werkt de ATAG One?

De ATAG One kan veel doen om je wooncomfort en energieverbruik te verbeteren. Je kunt de thermostaat gemakkelijk bedienen door programma's in te stellen of door gebruik te maken van de app. Zo zorg je ervoor dat het altijd warm en comfortabel is in huis en dat er niet wordt gestookt als er niemand thuis is. Daarnaast geeft de ATAG One via de app inzicht in het energieverbruik. Dat is waarom je met de ATAG One:

 • Niet thuis komt in een koud huis
 • Niet stookt in een leeg huis
 • Gemakkelijk energie kunt besparen

ATAG One installatie

Geen zorgen over de installatie van de thermostaat. Eén van onze servicemedewerkers zorgt dat de thermostaat netjes met de CV-ketel en het internet verbonden staat. Je hebt hier dus zelf geen omkijken naar en kunt meteen aan de slag. Voordat we weggaan, geven we je nog uitleg over de functies van de thermostaat.

Zo werkt de aanschaf van de ATAG One:

 • Vul het formulier in en verstuur deze
 • Wij nemen contact met je op voor een afspraak
 • Een servicemedewerker komt op een voor jou geschikt moment langs voor installatie
 • De installatie vindt plaats en is vaak in twee uur geregeld
 • Uiteraard krijg je uitleg over de werking en bediening

 

Tip van Hans!

Wist je dat slimme thermostaten zoals de ATAG One zorgen voor meer bewustwording op het gebied van energie besparen? Door het gemak van de app is het gemakkelijk om op afstand de temperatuur in huis te bedienen. Als je op werk bent kun je bijvoorbeeld de temperatuur thuis verlagen waardoor er energie bespaart wordt.

Gratis thermostaat tijdens de Geas Zomerdeals

Profiteer nu van de Geas Zomerdeals. Deze zomer krijg je namelijk bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel een slimme thermostaat t.w.v. € 250,- gratis. Je hebt de keuze uit meerdere modellen, waaronder de ATAG One. Deze thermostaat is te gebruiken in combinatie met eem ATAG CV-ketel. Met de ATAG One kom je altijd thuis in een warm huis en ben je bewust bezig met energie besparen. Profiteer nu!

 

ATAG One bij je nieuwe CV-ketel!

De ATAG One thermostaat past perfect bij je nieuwe CV-ketel. Je gaat pas echt energie besparen met je nieuwe CV-ketel in combinatie met de nieuwe ATAG One. De nieuwe CV-ketel is zuinig in het gasverbruik en de ATAG One zorgt ervoor dat er niet onnodig gestookt wordt in huis waardoor je veel energie bespaart!

Vraag vrijblijvend advies aan

Energie besparen en comfortabeler wonen

Met een slimme ATAG One thermostaat in huis kun je comfortabeler en veiliger wonen. Dankzij de functies die energie besparen gemakkelijk maken kun je aanzienlijk veel geld en energie besparen. Om die reden zijn al duizenden Nederlanders je voor gegaan. Kies dus ook voor een ATAG One thermostaat van Geas Energiewacht! 

Begin ook met energie besparen

Schaf een slimme ATAG One thermostaat aan.

Neem contact met mij op

Ook profiteren van een ATAG One? 

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden door te spreken. Direct bellen naar 053 852 85 00 kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag verder!

Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik kies voor
Opmerking
 
 

*Lees hier de actievoorwaarden