Honeywell Lyric T6R; de slimme thermostaat

Slim wonen in een woning waarin verschillende apparaten samenwerken, dat is de toekomst. Een apparaat dat met je mee denkt en die je op afstand kunt bedienen. Als de Honeywell Lyric T6R verbonden is met de Lyric app, Wordt aan de hand van de locatie van je smartphone de temperatuur aangepast. Zo weet je zeker dat je altijd in een comfortabel, warm huis thuiskomt. 

De Honeywell Lyric T6R helpt je comfortabeler wonen

De Lyric T6R past zich aan je lifestyle aan door middel van de innovatieve locatiegebaseerde temperatuurinstelling. Deze functie zorgt ervoor dat je energie kunt besparen omdat de thermostaat precies weet wanneer je niet thuis bent of wanneer je onderweg naar huis bent. De Honeywell Lyric T6R:

 • Helpt je comfortabeler wonen
 • Helpt je energie besparen
 • Helpt je effectiever stoken

De mogelijkheden van de Honeywell Lyric T6R

Om wonen gemakkelijker te maken zit de Lyric T6R bomvol handigheden. Deze zijn niet alleen bedoeld voor een verhoogd wooncomfort, maar bijvoorbeeld ook voor een gemakkelijke besturing. We hebben ze voor je ingedeeld in drie gemakkelijke categorieën, namelijk: energie besparen, comfort verhogen en gebruiksgemak. Verderop lees je meer over de specifieke functies.

Verhoogd wooncomfort

 • Leert van jou
  Past de temperatuur aan de bewoners aan
 • Opwarmtijd
  Houdt rekening met de opwarmtijd van je huis
 • Weersomstandigheden
  Past het stookgedrag aan het weer buiten aan

Energie besparen

 • Geofencing
  Verwarmen op basis van je locatie
 • Energie inzicht
  Laat elke maand je verbruik en besparingen zien
 • Verbonden in huis
  Kan worden verbonden met andere slimme apparaten

Gebruiksgemak

 • Ouderwets gemakkelijk
  Is bij te stellen via touchscreen 
 • Bedieningsgemak
  Overal en met ieder apparaat te bedienen
 • Geavanceerd schema
  Gemakkelijk aan te passen schema

Hoe werkt de Honeywell Lyric T6R

De Honeywell Lyric T6R kan veel doen om je wooncomfort en energieverbruik te verbeteren. Dit doet De Lyric T6R door in eerste instantie naar jou te kijken en te luisteren. Je kunt zelf een programma instellen voor de automatische regeling van de verwarming. Het is dus altijd warm en comfortabel en er wordt niet gestookt als er niemand thuis is. Dat is hoe jij met de Honeywell Lyric T6R:

 • Niet thuis komt in een koud huis
 • Niet stookt in een leeg huis
 • Gemakkelijk energie kunt besparen

Honeywell Lyric T6R installatie

Geen zorgen over de installatie van de thermostaat. Eén van onze servicemedewerkers zorgt dat de thermostaat netjes met de CV-ketel en het internet verbonden staat. Je hebt hier dus zelf geen omkijken naar en kunt meteen aan de slag. Voordat we weggaan, geven we je nog uitleg over de functies van de thermostaat.

Zo werkt de aanschaf van de Honeywell Lyric T6R:

 • Vul het formulier in en verstuur deze
 • Wij nemen contact met je op voor een afspraak
 • Een servicemedewerker komt op een voor jou geschikt moment langs voor installatie
 • De installatie vindt plaats en is vaak in twee uur geregeld
 • Uiteraard krijg je uitleg over de werking en bediening

 

Tip van Hans!

De Honeywell Lyric T6R werkt goed met andere toonaangevende namen. Zo is de Lyric T6R bijvoorbeeld te koppelen aan de Apple watch, Amazon Alexa, Google Home en meer. De combinatie van deze producten zorgt ervoor dat de Lyric T6R gemakkelijk te besturen is met spraakherkenning, smartphone apps en andere slimme apparatuur, zodat je de thermostaat snel en efficiënt kunt beheren.

Gratis thermostaat tijdens de Geas Zomerdeals

Profiteer nu van de Geas Zomerdeals. Deze zomer krijg je namelijk bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel een slimme thermostaat t.w.v. € 250,- gratis. Je hebt de keuze uit meerdere modellen, waaronder de Honeywell Lyric T6R. Deze thermostaat is te gebruiken in combinatie met elk type en merk CV-ketel. Met de Lyric T6R kom je altijd thuis in een warm huis en ben je bewust bezig met energie besparen. Profiteer nu!

Honeywell Lyric T6R bij je nieuwe CV-ketel!

De Lyric T6R thermostaat past perfect bij je nieuwe CV-ketel. Je gaat pas echt energie besparen met je nieuwe CV-ketel in combinatie met de nieuwe Honeywell Lyric T6R thermostaat. De nieuwe CV-ketel is zuinig in het gasverbruik en de Lyric T6R zorgt ervoor dat er niet onnodig gestookt wordt in huis waardoor je veel energie bespaart!

Vraag vrijblijvend advies aan

Energie besparen en comfortabeler wonen

Met een Honeywell Lyric T6R zelflerende thermostaat in huis kun je dus comfortabeler en veiliger wonen. Dankzij de functies die energie besparen gemakkelijk maken kun je aanzienlijk veel geld en energie besparen. Om die reden zijn al duizenden Nederlanders je voor gegaan. Kies dus ook voor een Honeywell Lyric T6R thermostaat van Geas Energiewacht! 

Begin ook met energie besparen

Schaf een zelflerende Honeywell Lyric T6R thermostaat aan

Neem contact met mij op

Ook profiteren van een Honeywell Lyric T6R? 

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden door te spreken. Direct bellen naar 053 852 85 00 kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag verder!

Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik kies voor
Opmerking
 
 

*Lees hier de actievoorwaarden