Honeywell Round Connected; de simpele thermostaat

Gebruik de app om de verwarming te controleren en begin met het besparen van energie. Ook met de draaiknop is de thermostaat te bedienen. Met de app heb je overal toegang tot de verwarming. Of je onderweg bent of thuis op de bank zit. De thermostaat is zeer gemakkelijk in gebruik en het design past bij elke stijl in inrichting, 

Bespaar energie door beter te regelen

75% van de energie die een huishouden verbruikt, gaat naar verwarming en warm water. Verlaag de energiekosten door de warmte per kamer te regelen, voor meer controle, comfort en efficiëntie. 

 • Helpt je comfortabeler wonen
 • Helpt je energie besparen
 • Helpt je effectiever stoken

De mogelijkheden van Honeywell round connected

Om wonen gemakkelijker te maken zit Honeywell round connected bomvol handigheden. Deze zijn niet alleen bedoeld voor een verhoogd wooncomfort, maar bijvoorbeeld ook voor een gemakkelijke besturing. We hebben ze voor je ingedeeld in drie gemakkelijke categorieën, namelijk: energie besparen, comfort verhogen en gebruiksgemak. Verderop lees je meer over de specifieke functies.

Verhoogd wooncomfort

 • Werkt op WiFi
  Geen last van draden wegwerken
 • Get Connected
  Controle over verwarming thuis, wanneer je wil
 • Weersomstandigheden
  Past het stookgedrag aan het weer buiten aan

Energie besparen

 • Afwezigheidsfunctie
  Stookt alleen als je thuis bent
 • Verbonden in huis
  Kan worden verbonden met andere slimme apparaten
 • Energie inzicht
  Laat elke maand je verbruik en besparingen zien in de app

Gebruiksgemak

 • Ouderwets gemakkelijk
  Is bij te stellen door te draaien aan de schijf
 • Bedieningsgemak
  Overal en met ieder apparaat te bedienen
 • Geavanceerd schema
  Gemakkelijk aan te passen schema

Hoe werkt Honeywell Round Connected?

De Honeywell Round Connected kan veel doen om je wooncomfort en energieverbruik te verbeteren. Door het grote bedieningsgemak  Het is dus altijd warm en comfortabel en er wordt niet gestookt als er niemand thuis is. Daarnaast geeft de Honeywell Round Connected via de app aan wanneer je minder verbruikt als de maand ervoor. Je kunt ook op ieder moment het verbruik van het jaar, de maand of dag inzien. Dat is hoe jij met Honeywell Round Connected:

 • Niet thuis komt in een koud huis
 • Niet stookt in een leeg huis
 • Gemakkelijk energie kunt besparen

Honeywell Round Connected installatie

Geen zorgen over de installatie van de thermostaat. Eén van onze servicemedewerkers zorgt dat de thermostaat netjes met de CV-ketel en het internet verbonden staat. Je hebt hier dus zelf geen omkijken naar en kunt meteen aan de slag. Voordat we weggaan, geven we je nog uitleg over de functies van de thermostaat.

Zo werkt de aanschaf van de Honeywell Round Connected:

 • Vul het formulier in en verstuur deze
 • Wij nemen contact met je op voor een afspraak
 • Een servicemedewerker komt op een voor jou geschikt moment langs voor installatie
 • De installatie vindt plaats en is vaak in twee uur geregeld
 • Uiteraard krijg je uitleg over de werking en bediening

 

Tip van Hans!

Wist je dat een slimme thermostaat zorgt voor meer bewustwording op het gebied van energie besparen? Door het gemak van de app is het makkelijk om onderweg snel de verwarming uit te zetten, wanneer je dit bent vergeten.

Gratis thermostaat tijdens de Geas Zomerdeals

Profiteer nu van de Geas Zomerdeals. Deze zomer krijg je namelijk bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel een slimme thermostaat t.w.v. € 250,- gratis. Je hebt de keuze uit meerdere modellen, waaronder de Honeywell Round Connected. Deze thermostaat is te gebruiken in combinatie met elk type en merk CV-ketel. De Honeywell Round Connected is gemakkelijk in gebruik en voorkomt onnodig stoken. Profiteer nu!

 

Honeywell Round Connected bij je nieuwe CV-ketel!

De Honeywell Round Connected past perfect bij je nieuwe CV-ketel. Je gaat pas echt energie besparen met je nieuwe CV-ketel in combinatie met de nieuwe Honeywell Round Connected thermostaat. De nieuwe CV-ketel is zuinig in het gasverbruik en de Honeywell Round Connected zorgt ervoor dat er niet onnodig gestookt wordt in huis waardoor je veel energie bespaart!

Vraag vrijblijvend advies aan

Energie besparen en comfortabeler wonen

Met een Honeywell Round Connected in huis kun je dus comfortabeler en veiliger wonen. Dankzij de functies die energie besparen gemakkelijk maken kun je aanzienlijk veel geld en energie besparen. Om die reden zijn al duizenden Nederlanders je voor gegaan. Kies dus ook voor een Honeywell Round Connected bij Geas Energiewacht! 

 

Begin ook met energie besparen

Schaf een Honeywell round connected thermostaat aan

Neem contact met mij op

Ook profiteren van een Honeywell Round Connected? 

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden door te spreken. Direct bellen naar 053 852 85 00 kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag verder!

Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik kies voor
Opmerking
 
 

*Lees hier de actievoorwaarden