Tarieven voor het reinigen van de unit of complete installatie

Wij adviseren voor een schoon binnenklimaat in je woning om eens per 6 jaar je complete ventilatiesysteem te laten reinigen. Daarnaast heeft de unit zelf eens per 2 jaar onderhoud nodig. Heb je een WTW-unit? Dan moeten jaarlijks de filters worden vervangen.

Het schoonmaken voorkomt dat de afzuigventielen of kanalen dichtslibben door vuil en stof. De capaciteit van de ventilatie neemt af, de ventilatoren beginnen meer lawaai te maken en de afzuiging wordt niet meer als voldoende ervaren. De ventilatie-box zelf zuigt het meeste vuil aan en moet daardoor vaker worden schoongemaakt.

Eenmalige reinigingsbeurt van complete ventilatiesysteem

Bij een reinigingsbeurt komen we bij je langs en kijken we de complete installatie na. Niet alleen de unit wordt gereinigd, maar ook de kanalen en ventielen worden volledig gereinigd.

  • Het reinigen en controleren van het luchtkanalensysteem.
  • Het reinigen van de toe- en afvoer ventielen van het systeem.
  • Het terugplaatsen en afstellen van de toe- en afvoer ventielen van het systeem.
  • Het reinigen van de ventilatiebox en het vervangen van eventuele filters.
Tarief mechanische ventilatie systeem185 euro
Tarief Warmte Terug win Systeem265 euro (incl. filters)

Periodiek onderhoud van de afzuigunit

De afzuigunit van het ventilatiesysteem zelf heeft meer onderhoud nodig, omdat deze meer vuil en stof aantrekt dan de luchtkanalen en ventilatieventielen. Daarvoor kun je een onderhoudsabonnement afsluiten. Wij komen dan periodiek bij je langs om de box schoon te maken.

Dit kan eventueel in combinatie met je CV-ketel of ander energietoestel. Je hebt zelf de keuze tussen onderhoud om de 12 of 24 maanden. Afhankelijk van jouw situatie. Bij een WTW-unit moeten jaarlijks de filters vervangen worden, deze kun je eventueel zelf vervangen. Wanneer je bij de WTW-unit toestelonderdelen meeverzekerd, dan is dit inclusief filters.
 

Tarieven abonnement per maandMechanische ventilatie unitWarmte-Terug-Win unit
Periodiek onderhoud om de 12 maanden€ 3,23 p/m€ 2,75 p/m
Periodiek onderhoud om de 24 maanden€ 1,62 p/m€ 1,40 p/m
Snelle hulp bij storingen (optioneel) +€ 0,65 p/m+€ 1,29 p/m
Toestelonderdelen (optioneel)+€ 1,51 p/m+€ 4,20 p/m

Met een onderhoudsabonnement ben je verzekerd van periodiek onderhoud aan je afzuigunit. Dat betekent altijd een optimaal rendement en de kans op storingen blijft tot een minimum beperkt. Ook ben je verzekerd van een schoon binnenklimaat.

Je kunt het abonnement uiteraard combineren met onderhoud voor je CV-ketel of ander energietoestel. Voordat het abonnement ingaat komen wij langs voor een Instapcheck. Dit is een eerste inspectie en kost eenmalig 50 euro.

Laat ook je ventilatiesysteem reinigen

En profiteer van een gezond en schoon binnenklimaat

Vul hieronder je gegevens in of bel 053 852 85 00. Wij helpen je graag verder met het reinigen van jouw ventilatiesysteem. Ook helpen we je met al je vragen. Wij staan voor je klaar!

  • 165.000 klanten in Oost-Nederland
  • 96% van onze klanten beveelt ons aan
  • Al 50 jaar ervaring

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen vervolgens contact met je op. Direct bellen naar 053 852 85 00 kan natuurlijk ook.

Ik wil me aanmelden voor*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking