Warmte Terug Win installatie

Een Warmte Terug Win installatie zorgt voor warmte in je woning en voor goede ventilatie. Verse buitenlucht wordt door de installatie opgezogen en verwarmd. Vervolgens wordt deze frisse lucht je woning ingeblazen. De verse lucht wordt verwarmd door de restwarmte uit de afzuigende lucht die via de keuken, het toilet en de badkamer naar buiten wordt gezogen. Hierdoor levert een WTW installatie een hoog rendement!

De vervuilde lucht moet natuurlijk goed worden afgezogen. De buitenlucht en de vervuilde lucht kruisen elkaar in de Warmte Terug Win installatie, waardoor er slim gebruik wordt gemaakt van restwarmte.

Als de installatie en/of de filters van deze installatie niet schoon zijn, krijg je alsnog een slecht binnenklimaat. Het is daarom belangrijk om regelmatig de installatie te laten reinigen.

Reinigingsbeurt van het complete ventilatiesysteem

Naast een abonnement op alleen je WTW-box, kunt je ook kiezen een eenmalige onderhoudsbeurt op de gehele installatie. Naast de WTW-box worden ook de ventielen en kanalen grondig gereinigd. Bovendien vervangen we dan de filters van de WTW-box. Met deze reiniging voorkom je schimmels, bacteriën en vocht in je huis en ben je weer verzekerd van een gezond leefklimaat in huis. Wij raden je aan om eens per 6 jaar het complete ventilatiesysteem te reinigen. De WTW-unit zelf moet vaker gereinigd worden, hiervoor kun je een onderhoudsabonnement afsluiten.

Periodiek onderhoud voor de Warmte Terug Win installatie

Met een onderhoudsabonnement ben je verzekerd van periodiek onderhoud aan jouw WTW-installatie. Onze servicemedewerkers zorgen ervoor dat je installatie weer gereinigd wordt. Vanaf € 1,30 per maand heb je al een onderhoudsabonnement voor de WTW-unit. Daarnaast kunt je bij ons nieuwe filters aanschaffen. Voordat het abonnement ingaat komen wij langs voor een Instapcheck.  Dit is een eerste inspectie en kost eenmalig 50 euro.  Natuurlijk kunnen wij ook gelijk je CV-ketel of andere energietoestellen hierin meenemen. 

Denk aan het vervangen van de filters

In een WTW-unit zitten filters. Die filters vangen stof en vuil weg uit aangevoerde lucht. Wij adviseren de filters zo’n 2 keer per jaar te vervangen.


Neem gerust contact met ons op

Eén van onze medewerkers spreekt de mogelijkheden met je door

Stel je vraag

Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen vervolgens contact met je op om jouw wensen door te bespreken. Direct bellen naar  053 85 28 500 kan natuurlijk ook.

  • 165.000 anderen in Oost-Nederland gingen je voor
  • 96% beveelt ons aan
  • Al meer dan 50 jaar ervaring

Vul onderstaande gegevens in, wij nemen vervolgens contact met je op.

Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Contactmethode*
Opmerking*