Ben jij bewust van je gas en elektriciteit verbruik?

Nederlandse huishoudens verbruiken tegenwoordig nog maar half zoveel gas als in de jaren zeventig. Dit komt onder andere door betere isolatie en zuinige verwarmingsinstallaties. Wanneer je huis niet goed geïsoleerd is, of wanneer je een onzuinige verwarmingsinstallatie gebruikt, verbruik je onnodig veel gas.

In tegenstelling tot het gasverbruik, blijft het stroomverbruik in een huishouden de laatste jaren ongeveer gelijk. We krijgen energiezuinige apparaten, maar daarentegen kopen we steeds meer verschillende apparaten. Oude apparaten verbruiken veel stroom, maar ook de nieuwste apparaten worden vaak niet op de meest zuinige manier ingezet. Een optelsom zorgt voor een onverwachts hoge stroomrekening.

Besparen op je gaskosten of op je elektriciteitskosten kan al met kleine maatregelen. Met kleine besparingstips kun je al tientallen euro’s per jaar besparen.

Besparingstips

Hoe kun jij flink besparen op je energiekosten?

Je energierekening is afhankelijk van veel factoren, zoals het soort huis waar je woont, de mate van isolatie, het aantal personen van je huishouden en de manier waarop je huishouden met energie omgaat. Eén ding is zeker, wij zien bij veel klanten dat zij nog veel kunnen besparen.
Wij hebben specialisten in huis die je graag adviseren. Wij bekijken jouw woning en adviseren je hoe jij kunt besparen op je energiekosten. Je ontvangt een rapport met de verwachte besparingen en investeringen. Zo weet jij precies waar je het beste in kunt investeren om energie te besparen, je comfort te verhogen of je huis gunstiger in de woningmarkt te zetten.

Energielabel

Verbeter je comfort en verlaag je energierekening

Bespaar honderden euro’s

Kleine besparingsmaatregelen leveren al snel tientallen euro’s op. Dat is een goed begin, maar natuurlijk wil je nog meer besparen. Door gericht te investeren in je woning kun je vaak honderden euro’s per jaar besparen. Niet alleen op je elektriciteitsverbruik, maar ook op je gasverbruik.

Wij willen je graag helpen om te besparen, maar ook te laten genieten van een beter comfort. Kies hieronder een maatregel om te lezen hoe jij met deze maatregel flink kunt profiteren van een lagere energierekening én een hoger wooncomfort!

Subsidies en regelingen

Ook de overheid vindt energie besparen belangrijk en geeft op dit moment gunstige leningen en subsidies om energie besparen te stimuleren. Zo is de investering nog eerder terugverdiend!

Subsidies en regelingen