CV-ketels met de hoogste rendementen

Heerlijke stortdouches, maar toch energiezuinig

Je wilt kunnen genieten van een heerlijke stortdouche met voldoende warm water. Uiteraard moet de CV-ketel ook geschikt zijn om snel je woning te verwarmen. Daarnaast wil je natuurlijk de energiekosten zo laag mogelijk houden. 

Ontwikkelingen gaan snel. Ook bij CV-ketels. Hierdoor worden CV-ketels steeds energiezuiniger, zonder dat je moet inleveren op comfort. Goed voor je portemonnee en je wooncomfort!

Meer over CV-Ketels

Energiezuinige CV-ketel

Als je nu een VR-ketel of elektrische boiler hebt, dan is vervangen een energiezuinige én financieel voordelige keuze. Een moderne HR-ketel is veel zuiniger dan deze apparaten. Je bespaart meer geld als je je VR-ketel of boiler nu vervangt.

Daarnaast is vervangen van je huidige HR-ketel ook een goede keuze. Moderne HR-ketels zijn veel energie zuiniger dan 15 jaar geleden. Moderne HR-ketels zijn geïntegreerd met een energiezuinige waterpomp en een verbeterd verbrandingselement.

Vrijblijvend advies aanvragen

Vakkundige installatie erg belangrijk

Naast een goede CV-ketel, is natuurlijk een vakkundige installatie belangrijk. Bij ons ben je altijd verzekerd van een compleet pakket, zodat jouw CV-ketel veilig en energiezuinig wordt opgeleverd.

Niet alleen de CV-ketel, maar ook bijhorende onderdelen worden vervangen, zoals de rookgasafvoer en expansievat. Daarnaast ontvang je twee jaar all-in garantie. Alles geregeld dus!

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek?

Ook een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Eén van onze technisch adviseurs helpt je bij het maken van een geschikte keuze en komt bij je thuis op een moment dat jou schikt. De offerte verplicht je tot niets.

  • Kies net als 165.000 anderen voor Geas Energiewacht
  • Gratis offerte op maat
  • Hulp bij het kiezen van de juiste thermostaat en CV-ketel
  • 96% van onze klanten beveelt ons aan

Bel 053 85 28 500 of vul onderstaande gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Ik wil advies over*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking
 
 

*Lees de actievoorwaarden