Een goed geventileerde woning

De lucht in een woning bevat veel vocht. Dit vocht komt vrij door bijvoorbeeld douchen, koken en wassen. Per gezin brengen we zo’n 10 liter vocht in de lucht van ons huis. In veel woningen zien we dat er nog te slecht wordt geventileerd. Wanneer er te weinig wordt geventileerd, blijft vocht en stof in de woning hangen. Dit kan leiden tot schimmels en ongedierte.  Bovendien wordt de vervuilde lucht niet afgevoerd en blijft deze dus rondhangen in huis. Met goede ventilatie kun je dit voorkomen!

Reinig regelmatig je ventilatiesysteem

Met een schoon ventilatiesysteem ben je verzekerd van gezonde lucht. Niet voor niets is sinds 1986 een ventilatiesysteem verplicht in een nieuwbouwwoning. Het ventilatiesysteem zorgt ervoor dat je leeft in een gezond en schoon binnenklimaat. Tenminste, dan moet het systeem zelf wel schoon zijn…

Door de jaren heen blijft er veel stof en vuil in het ventilatiesysteem hangen, waardoor de capaciteit van het systeem flink afneemt. Hierdoor wordt er onvoldoende geventileerd, waardoor mijten en schimmels vrij spel krijgen. En dat wil je natuurlijk voorkomen!

Lees meer

10 jaar oude mechanische ventilatiebox?

Vervang en bespaar 60 euro per jaar

Met een nieuwe ventilatiebox kun je al gauw 60 euro per jaar besparen op je energiekosten. Een nieuwe ventilatiebox is voorzien van de nieuwste technieken en zijn zeer energiezuinig. De box gebruikt gelijkstroom, in tegenstelling tot de oude ventilatiebox die wisselstroom gebruikt. 

  • Tot ruim 60 euro besparing per jaar
  • Minder geluidsoverlast
  • Langere levensduur
  • Binnen 5 jaar terugverdiend

Het vervangen van de ventilatie box kost 275 euro inclusief installatie (standaard situaties) en is dus binnen 5 jaar terugverdiend. Naast het vervangen van de unit kun je de unit ook uitbreiden met draadloze bedieningen en nieuwe ventilatieventielen.

Plan nu een afspraak of laat je vraag achter

Ook je ventilatiesysteem laten reinigen of je mechanische ventilatiebox vervangen? Eén van onze medewerkers helpt je graag verder. Wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden en de mogelijkheden door te bespreken.

  • Wij reinigen duizenden ventilatiesystemen per jaar
  • 165.000 klanten in Oost-Nederland
  • Al meer dan 50 jaar ervaring  

Laat hieronder je gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te spreken. Vul onderstaande gegevens in.

Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Contactmethode*
Opmerking*