Werken bij Geas Energiewacht

 

Werken bij Geas Energiewacht doe je iedere dag met plezier. Elke dag wachten je nieuwe uitdagingen en een goede en informele werksfeer. Werken bij Geas Energiewacht is werken in een innovatief bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring.

Werken bij een innovatief bedrijf in de techniek

Al meer dan 50 jaar

Geas Energiewacht bestaat al meer dan 50 jaar. Techniek zit dan ook in ons DNA. In de afgelopen 50 jaar zijn wij met 165.000 klanten uitgegroeid tot 1 van de toonaangevende bedrijven in onze branche.

 

Waar we in 1966 zijn begonnen met hoofdzakelijk geisers en boilers zijn we nu uitgegroeid tot een totaalaanbieder. Van de Slimme Meter in je meterkast, de moderne HR-ketel met A-labelpomp op zolder tot aan de zonnepanelen op jouw dak. Geas Energiewacht heeft als doel het optimaal genieten van je eigen huis en jou te ontzorgen. Zowel in wooncomfort als in het beheersen van de energiekosten. Effectief energiemanagement noemen we dat ook wel met een mooie omschrijving. Dat is Geas Energiewacht in een notendop.

 

Elke dag met plezier naar het werk

Een goede werkdag begint en eindigt met een goede werksfeer, fijne collega's en een goede werkplek. Dat is dan ook waar Geas Energiewacht zich sterk voor maakt. Binnen werk je in een open kantoortuin en buiten met je eigen team vanuit een servicedepot en met je eigen serviceauto. Waar je bij Geas Energiewacht ook bent en wat je ook doet; je werkt met goede gereedschappen, fijne collega's en in een gezonde en prettige werkomgeving. Dit zie je overal terug, van een actieve personeelsvereniging tot en met de klanttevredenheid. Hierdoor zijn wij in 2012 en 2016 ook gekroond tot beste werkgever van Nederland en door de SBB zijn wij gecertificeerd als Erkend Leerbedrijf.

Voor deze vacatures zoeken wij nieuwe, leuke en gemotiveerde collega's!

Zoek jij een nieuwe functie in een prettige en informele werkomgeving? En wil jij graag werken bij een organisatie die een vooraanstaande rol speelt in de energietransitie? Kijk dan snel of wij een passende functie voor jou hebben!

 

De servicebedrijven van Essent, waaronder Geas Energiewacht, zien een sterke groei in de vraag naar duurzame en energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen, isolatie en warmtepompen. Om aan die vraag te voldoen, hebben wij gezamenlijk in de aankomende drie jaar zeker 1.500 vakmensen nodig. Hiervoor is het online platform energiemonteurs.nl ontwikkeld. Een landelijke wervingspagina voor een duurzamer Nederland.

 

Servicemonteur

Ben jij oplossingsgericht en vind je het leuk om in contact te zijn met klanten? Ben je zelfstandig en wil je jezelf blijven ontwikkelen?

 

Elektro- en onderhoudstechniek| MBO

Installatiemonteur

Heb jij passie voor techniek en vind je het leuk om in contact te zijn met klanten? Ben je ambitieus en wil je jezelf blijven ontwikkelen?

 

Installatietechniek | Senior | MBO

Projectleider (fulltime)

Lijkt het je leuk om projecten samen met het insatllatie team projecten te begeleiden? Ben je ambitieus en wil je jezelf blijven ontwikkelen?
 
Projectleider | junior/medior | MBO+

Open sollicitatie

Wil jij graag werken bij Geas Energiewacht maar staat jouw droombaan er niet tussen? Je mag ons altijd een open sollicitatie sturen met jouw motivatie.

 

Stages waar je veel van kan leren

Open sollicitatie stageplek

Wil jij graag stage lopen bij Geas Energiewacht maar staat jouw droomstage er niet tussen? Je mag ons altijd een open sollicitatie sturen.
 

Installatietechniek

Een kijkje nemen in de keuken van een serviceorganisatie? Ga twee weken op pad met één van onze servicemedewerkers.

 

Installtie & Ventilatie | MBO

Waarom werken bij Geas Energiewacht?

Onze collega's vinden Geas Energiewacht een fijne werkgever. Zo zijn wij in 2012 en 2016 uitgeroepen tot Beste Werkgever van Nederland en Overijssel. Dat is leuk, maar wat zijn voor jou nou echt dé redenen om te gaan solliciteren? We hebben ze voor je samengevat.

  • We hebben een eigen opleidingscentrum;
  • Er heerst een open, informele en laagdrempelige cultuur;
  • Je werkt samen aan een duidelijke missie;
  • Je werkt in hechte en diverse teams;
  • Je werkt met goede gereedschappen en in een fijne en gezonde werkomgeving;
  • In de buitendienst heb je een eigen serviceauto, die elke avond wordt aangevuld.

© 2020 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Geas Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten