Vacature stagiair(e) HBO Productontwikkeling (m/v)

Geas Energiewacht zoekt voor de periode september 2017 tot en met februari 2018 een stagiair(e) met de studierichting Technische bedrijfskunde, Bedrijfskundige informatica, Electrotechniek, .

Wie zijn wij?

Bij Geas Energiewacht werken wij dagelijks aan een betere en schonere woon-, werk- en leefomgeving. Dit doen we voor iedereen in de regio Twente en grote delen van Gelderland. Geas Energiewacht is 50 jaar geleden opgericht en uitgegroeid tot een regionaal solide speler. Het hoofdkantoor - te Enschede - en een zestal servicedepots - verspreid over de regio’s - bieden een werkplek aan meer dan 270 collega’s. 
Om 50 jaar lang collega’s iedere dag weer te motiveren en enthousiasmeren is veel geïnvesteerd in goede werkplekken, toekomstperspectieven en bovenal een gezonde en nuchtere sfeer. Daarin zijn wij in 2012 en 2016 erkend, toen Geas Energiewacht beste werkgever van Nederland en in de branche werd. Daarnaast is Geas in 2013 gecertificeerd als Excellent opleidingsbedrijf. 

Afdelingsprofiel

De unit Innovatie en Energiebeheer is een onderdeel welke is ondergebracht bij onze ICT afdeling. De unit bestaat op dit moment nog uit 2 specialisten die new business tot een succes moeten gaan maken.
De unit houdt zich op diverse fronten bezig met nieuwe technieken en producten binnen het energiedomijn, het analyseren van de verzamelde data, het bouwen van rapportages en het opstellen van voorstellen om gebouwen duurzamer en comfortabeler te maken.
Om vooroplopend en vooruitstrevend te blijven, worden daarom jaarlijks de nodige cursussen gevolgd die bijdragen in het verhogen van het kennisniveau.

Stageomschrijving

Tijdens de stageperiode wordt je breed ingezet op de afdeling Productontwikkeling. Gedurende deze periode houd je je vooral bezig met het analyseren van verschillende producten en diensten, zoals: pv-monitoring, warmtepompen, cv-installaties, etc. Een analytisch denkvermogen is hierbij van belang.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt over een analytisch denkvermogen;
  • Kennis van SQL is een pré;
  • Je hebt kennis van duurzame energie;

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;

Wat hebben wij jou te bieden?

Een werkplek bij de beste werkgever van Nederland en in de branche Water, Energie & Telecom;

  • Goede begeleiding;
  • Leuke en enthousiaste collega’s;
  • Een goede stageplaats waar je veel kunt leren doordat je alles direct meemaakt;
  • Een stageplaats waar je continu op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in het bedrijf; 
  • Een stagevergoeding van € 350,- per maand op basis van 5 dagen per week;

Is dit jouw toekomstige stageplek?

Mocht je meer informatie willen, neem dan contact op met Gerwin Bloemberg (Medewerker Productontwikkeling) via telefoonnummer: (053) 852 8524.
Wil je reageren op deze vacature? Wil je in aanmerking komen voor deze stageplaats stuur dan je sollicitatiebrief  en CV naar het onderstaande adres of maak gebruik van het formulier.

GEAS Energiewacht
T.a.v. afdeling P&O
Postbus 556 
7500 AN Enschede
Of stuur een e-mail naar: werken@geas.nl

Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
CV*
Sollicitatiebrief*
Opmerking