Geas Energiewacht is op zoek naar een

Tijdelijke Medewerker Commerciële Klantcontacten (fulltime)


De functie in het kort:

Vakgebied:Commercieel klantcontact
Opleiding:Minimaal MBO
Werkervaring:3 jaar relevante werkervaring
ErvaringsniveauMedior
  
  

Functieomschrijving

Tijdelijke Medewerker Commerciële Klantcontacten

Voor de tijdelijke versterking van ons team Commercieel Klantencontact zijn wij op zoek naar een commercieel inspirerende Medewerker Commercieel Klantcontact. Deze functie is ontstaan uit de behoefte voor de vervanging door zwangerschapsverlof per eind november. Omdat het vervanging tijdens zwangerschapsverlof betreft heeft de functie een duidelijk karakter voor de periode 1 november t/m uiterlijk 31 maart 2018.

Het team Commercieel Klantcontact is onderdeel van onze Verkoop afdeling. Het Commerciële Klantcontact team is verantwoordelijk voor alle Commerciële Klantcontacten en opvolging van leads naar klanten en mogelijkheden via aanvragen via onze website. Je dient mee te werken in het team, collega’s te ondersteunen met de telefonische verkoop en commerciële mailafhandeling. De telefonische verkoop wordt zowel inbound als outbound uitgevoerd. Naast de (warme) acquisitie die zal worden verricht is het behouden van klanten een focus die net zo goed bij de commerciële werkzaamheden behoord. Je doet dit vanuit een commerciële maar vooral klantvriendelijke gedrevenheid en weet naast de klant aan je te binden, jouw collega's te inspireren. Daarmee ben je een energieke aanwinst voor het team.

Daarnaast dien je de commerciële en administratieve processen te kennen en hierin in te ondersteunen. Je zal mee werken in het team commercieel klantcontact, met je gedrevenheid weet je te motiveren en te inspireren. Je richt je op het behalen van de targets welke zijn gesteld voor het team. Naast een groep van 5 vaste medewerkers werk je in een team met ook een groep van 7 werkstudenten. Je wordt net als je collega's een goede werkvoorraad welke ook voor je wordt ingepland voor de komende periode.

Het gaat om een functie van 40 uur in de week die je in 5 dagen van 8 uur gaat werken waarbij je tevens op zaterdagen kan worden ingezet (in overleg). De werktijden worden flexibel ingezet (in overleg). De werktijden worden flexibel ingezet tussen 8:00 en 20:00 uur. Je zult tenminste 1 keer in de week een 'late dienst' draaien en dus tot 20:00 werken. Het rooster wordt in overleg binnen het commercieel klantencontact team ingevuld.

Dagelijks werk je direct of indirect met techniek

Dagelijks werk je direct of indirect met techniek

Daarbij werk je voor en met de klant

Daarbij werk je voor en met de klant

Je werkt vanaf ons hoofdkantoor in Enschede

Je werkt vanaf ons hoofdkantoor in Enschede

Met een vast team van goede en gezellige collega's

Met een vast team van goede en gezellige collega's

Dankzij je expertise kun je doorgroeien en leren

Dankzij je expertise kun je doorgroeien en leren

Je bent werkzaam voor de beste werkgever van Nederland (2012)

Je bent werkzaam voor de beste werkgever van Nederland (2012 & 2016)

Functievereisten

Hier herken jij je in:

  • een afgeronde (minimaal) MBO opleiding
  • een teamplayer
  • een enthousiaste, energieke, inspirerende commercieel gedreven collega
  • een targetgericht instelling
  • een snelle schakel kunnen leggen tussen niveaus en belangen
  • een klant- en servicegerichte instelling
  • communicatief vaardig zowel mondeling als in geschrift 

Bedrijfsprofiel

Bij Geas Energiewacht werken wij dagelijks aan een betere en schonere woon-, werk- en leefomgeving. Dit doen we voor iedereen in de regio Twente en grote delen van Gelderland. Geas Energiewacht is inmiddels alweer 50 jaar geleden opgericht en uitgegroeid tot een regionaal solide speler. Het hoofdkantoor - te Enschede - en een zestal servicedepots - verspreid over de regio’s - bieden een werkplek aan meer dan 300 collega’s. 

Om meer dan 50 jaar lang collega’s iedere dag weer te motiveren en enthousiasmeren is veel geïnvesteerd in goede werkplekken, toekomstperspectieven en bovenal een gezonde en nuchtere sfeer. Daarin zijn wij in 2012 en 2016 erkend, toen Geas Energiewacht beste werkgever van Nederland werd.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden jou graag:

  • Een enthousiast team
  • Informele werksfeer en ruimte voor eigen initiatieven
  • Een werkplek in een innoverende en nuchtere organisatie, waar jij je thuis kan voelen.

Ben jij de energieke, commerciële nieuwe collega?

Reageer dan voor vrijdag 22 september 2017 door je Curriculum Vitae, motivatiebrief en relevante aanbevelingen te sturen via onderstaand formulier of naar werken@geas.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Supervisor Commercieel Klantcontact, Kim Stegers op 053 852 85 00.

Aanhef*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
CV*
Sollicitatiebrief*
Opmerking
Vacature: