Win VIP kaarten voor de Zwarte Cross

Solliciteer snel als monteur in de Achterhoek

Ben jij een monteur met ervaring in de installatietechniek binnen een servicebedrijf? Ben je daarnaast woonachtig in de Achterhoek? Dan zijn wij bij Geas Energiewacht op zoek naar jou en hebben we iets heel leuks voor je! Geas Energiewacht verloot namelijk 2 VIP kaarten voor de Zwarte Cross (t.w.v. € 450,-) onder de kandidaten die solliciteren op een van onderstaande vacatures en woonachtig zijn in de Achterhoek: 

Lees de actievoorwaarden.

Wat win je precies?

Twee VIP kaarten voor de Zwarte Cross (voor de zaterdag 15 juli) t.w.v. € 450,- inclusief:

  • Parkeerplaats dichtbij de ingang
  • Entree voor de Zwarte Cross op de zaterdag
  • Entree voor de VIP tent (inclusief eten en drinken met zicht op de Crossbaan)

 

Waarom werken bij Geas Energiewacht?

Ben jij werkzaam in de techniek en heb jij ervaring in de installatietechniek? Wil je toch eigenlijk wel die volgende stap maken in een functie met veel zelfstandigheid en mogelijkheden om je te ontwikkelen maar heb je de stap nog niet genomen?

Vaak bu'j te bang, maar vele technici voor jou hebben de stap al gewaagd en werken met veel plezier bij de Beste Werkgever in de branche 'Energie, Water & Telecom' van 2016.

Geas Energiewacht is opgericht ruim 50 jaar geleden. De familiaire sfeer binnen het bedrijf past erg bij dezelfde waarden als die bij de Zwarte Cross en daarom vonden we het verloten van VIP kaarten hier goed bij passen. De werknemers van Geas Energiewacht kennen een grote verscheidenheid maar hebben één ding gemeen: zij zijn technici die zeer kundig zijn en veel plezier hebben in hun werk. Wij hebben onze medewerkers hoog staan en met veel passie, humor en samenwerking komen wij tot mooie resultaten. 

Bekijk alle vacatures

Heb je nog vragen?

Stel je vraag gerust aan onze afdeling P&O door een e-mail te sturen naar werken@geas.nl.