Win de aanschafprijs van je CV-ketel terug!

 

Maak kans om de aanschafprijs van jouw nieuwe CV-ketel terug te winnen! Heb je tussen 1 juni 2019 en 31 augustus 2019 een CV-ketel bij Geas Energiewacht aangeschaft? Meld je dan snel aan via het formulier en misschien ben jij één van de gelukkige winnaars!

Doe mee en win je CV-ketel terug!

In juni, juli en augustus 2019 maak je kans op het terug winnen van de aanschafprijs van jouw CV-ketel met een maximale waarde van € 1.850,-*. Onder de deelnemers wordt één keer per maand een gelukkige winnaar getrokken. Bekijk de actievoorwaarden of je in aanmerking komt om aan de actie mee te doen. 
 

Actievoorwaarden

Bekijk hier de voorwaarden van deze winactie. Hieronder lees je alvast een paar belangrijke voorwaarden om mee te kunnen doen. 

  • De actieperiode loopt van 1 juni 2019 t/m 31 augustus 2019;
  • Deelname aan deze actie is alleen mogelijk wanneer je in de actieperiode een offerte voor een nieuwe CV-ketel bij Geas Energiewacht hebt getekend; 
  • De maximale waarde die je terug kunt winnen is € 1.850,-*;
  • Bekijk hier alle voorwaarden.

‚Äč*Op deze actie is kansspelbelasting van toepassing. Dit betekent dat Geas Energiewacht op de gewonnen prijs een bepaald bedrag zal inhouden. Bij de maximum waarde van € 1.850,- is dit bedrag € 556,85.

 

Meedoen is makkelijk!

Wil je graag de aanschafprijs van jouw nieuwe CV-ketel terug winnen en voldoe je aan de voorwaarden? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier en wie weet ben jij één van de winnaars!

Voor de verwerking van jouw deelname hebben wij het offertenummer nodig. Dit nummer vind je op de offerte en begint met COF

Geas Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

© 2019 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.