Spouwmuurisolatie: geen gedoe!

Hoe wij jouw spouwmuur binnen 1 dag voorzien van goede isolatie

Na 1920 werden woningen gebouwd met ruimte tussen de binnenmuur en buitenmuur; de spouw. Na 1976 werden de woningen standaard voorzien van spouwmuurisolatie. Heb je dus een ruimte tussen de binnen en buitenmuur en is deze nog niet gevuld met sterk isolerend materiaal, dan is je woning geschikt voor spouwmuurisolatie!

Binnen 1 dag kun je al profiteren van een beter comfort en lagere energiekosten. Wij gebruiken de beste isolatiematerialen. Er is geen verbouwing nodig en er wordt gewerkt vanaf de buitenmuren. In 5 verschillende stappen leggen we onze werkwijze uit. 

Stap 1 - Gratis adviesgesprek aan huis

Voordat wij met het isoleren beginnen komen we altijd bij je thuis. Wij geven je advies op welke manier je het beste kunt besparen. Voor spouwmuurisolatie controleert één van onze adviseurs de spouw met een speciale camera. Zo kan de adviseur bekijken of de ruimte tussen de spouwmuren schoon en dik genoeg is. Daaropvolgend brengt de adviseur een advies uit, wat de besparing per jaar is en wat de kosten zijn. Zo weet je zeker dat je goed zit.

Dit bezoek verplicht je tot niets en is bij ons geheel gratis. We nemen gelijk met je door of er nog subsidies of gunstige regelingen zijn, waardoor je wellicht nog meer kan profiteren!

Stap 2 - Voorbereiden

Mocht je akkoord gaan met de offerte, dan wordt er een afspraak gepland op een dag naar keuze. Het isoleren van je woning duurt maar één dag en alle werkzaamheden worden vanuit de buitenmuur uitgevoerd. Je hebt dus geen gedoe in huis.

In de muur worden evenredig een aantal gaten geboord. De gaten worden geboord in het kruispunt van horizontale en verticale voeg, zodat later de gaatjes weer netjes met voegmortel dicht kunnen worden gemaakt. Aan het aanzicht van de gevel zal niets veranderen. 

Stap 3 - Isoleren van je gevel

Via de boorgaten wordt het isolatiemateriaal de spouw ingespoten. Zo wordt het isolatiemateriaal netjes over de hele gevel verdeeld. Wij hebben drie hoogwaardige isolatiematerialen voor je geselecteerd. Je hebt uiteraard zelf de keuze voor welk materiaal je kiest. Tijdens het adviesgesprek helpt onze adviseur je met deze keuze. Zo bieden we de beste isolatiematerialen aan: Knauf glaswol, HR++ EPS isolatieparels en SUPUR isolatieschuim. 

Isolatiematerialen

Tip van Martin

Wij zorgen altijd na het isoleren dat je woning voldoende ventileert. Indien nodig zorgen we voor extra ventilatiekanalen. Natuurlijk hebben wij hier ervaring mee en geven dit vooraf aan tijdens het vrijblijvend adviesgesprek. 

Stap 4 - Afwerken

Nadat je woning goed geïsoleerd is, worden de boorgaatjes weer afgedicht. Natuurlijk in dezelfde kleur, zodat je hier later niets meer van zult zien. De gevel verandert niet van uiterlijk en onderhoud is niet nodig. Alles wordt opgeruimd en netjes opgeleverd.

Stap 5 - Start met besparen

Het besparen op energiekosten kan beginnen. Direct vanaf dag één begin je al met besparen. En je geniet van een hoger comfort natuurlijk! Wij geven je 10 jaar garantie, dus bij ons weet je zeker dat je goed zit. Na-isolatie is een investering voor de levensduur van jouw woning. Je hebt hier dus geen omkijken meer naar, terwijl je jaarlijks bespaart.

Spouwmuurisolatie van stap tot stap

In 5 stappen flink besparen

Het na-isoleren van de spouw kan binnen 1 dag, zonder enige rompslomp. Binnen enkele stappen bespaar je honderden euro’s per jaar en geniet je dagelijks van een hoger comfort!

Stap 1

Stap 1 - Gratis en vrijblijvend advies aan huis
Wij controleren de spouw en laten een vrijblijvend offerte achter.

Stap 2

Stap 2 – Voorbereiden van de werkzaamheden
Wij boren kleine gaatjes in de voeg van de buitenmuur

Stap 3

Stap 3 – Isoleren van de spouw van je huis
Via de boorgaten wordt het isolatiemateriaal de spouw ingespoten

Stap 4

Stap 4 – Afwerken en schoonmaken
De boorgaatjes worden weer gevuld met voegmortel

Stap 5

Stap 5 - Je start het besparen op je energierekening!
Vanaf dag 1 bespaar je energie en geniet je van een beter comfort!

10 jaar garantie!

Wij willen dat je ook na de investering tevreden bent. Wij zijn zo overtuigd van ons product dat we 10 jaar garantie geven. Zo heb je dus 10 jaar garantie op de isolerende werking van het materiaal en de bijhorende werkzaamheden. 

  • 10 jaar garantie
  • Eerlijk advies en een vrijblijvende offerte
  • Geen verrassingen achteraf 
  • Eventuele tips over subsidies
  • Gratis aapassen van het Energielabel!

Bespaar net als duizenden anderen met spouwmuurisolatie

Ruim de helft van de Nederlandse woningen heeft al spouwmuurisolatie. Voorkom ook onnodige hoge gaskosten. Vraag een gratis adviesgesprek aan of stel je vraag. Wij helpen je graag verder. 

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Eén van onze adviseurs laat vrijblijvend een offerte achter

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je ook honderden euro's energie besparen met isolatie? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Eén van onze technisch adviseurs bezoekt je woning en geeft je advies hoe jij het beste kunt besparen. Bel 053 852 85 00 of vul onderstaande gegevens in. Ook voor al je vragen.

 

  • Ruim 165.000 klanten en meer dan 50 jaar ervaring
  • Wij geven je 10 jaar garantie
  • Product en proces gecertificeerd 

Vul onderstaande gegevens in of bel 053 852 85 00.

Ik wil advies over*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking
 
 
Stel gerust je vragen

Stel gerust je vragen

Heb je nog een vraag of is iets je nog onduidelijk?
Neem dan contact met ons op, wij staan voor je klaar!

Bellen kan naar 053 852 85 00

Stel hier je vraag

Gratis hulpgids

Gratis hulpgids isolatie

Wil je informatie ontvangen over woningisolatie?
In deze informatiebrochure lees je meer over woningisolatie. Je ontvangt de informatiebrochure direct in je mailbox of binnen 2 werkdagen via de post.  

Informatiebrochure aanvragen