Vloerisolatie: geen gedoe!

De stappen naar een warme vloer

Binnen 1 dag kun je al profiteren van een beter wooncomfort en lagere energiekosten. Wij gebruiken de beste isolatiematerialen. In 4 verschillende stappen leggen we onze werkwijze uit. 

Stap 1 - Gratis adviesgesprek aan huis

Voordat wij met het isoleren beginnen, komen we altijd eerst bij je langs. Wij geven je advies en bekijken op welke manier je het beste kunt besparen. Tijdens het adviesgesprek inspecteren we de kruipruimte en bekijken welk materiaal het beste bij de situatie past. Vervolgens brengt de adviseur een advies uit, wat de besparing per jaar is en wat de kosten zijn. Zo weet je zeker dat je goed zit.

Dit bezoek verplicht je tot niets en is bij ons geheel gratis. We nemen gelijk met je door of er nog subsidies of gunstige regelingen zijn, waardoor je wellicht nog meer kan profiteren!

Stap 2 - Voorbereiden

Bij kruipruimtes die kleiner zijn dan 50 cm, is bodemisolatie van kracht en zijn isolatieparels het meest geschikte materiaal. Bij kruipruimtes die groter zijn dan 50 cm, is isolatiefolie of PUR schuim het beste materiaal om te kiezen. Mocht je akkoord gaan met de offerte en het geschikte materiaal gekozen hebben, dan wordt er een afspraak gepland op een dag naar keuze. Het isoleren van de vloer duurt bovendien maar één dag!

Stap 3 - Isoleren

Het gekozen materiaal (isolatieparels, isolatiefolie of PUR schuim) wordt in de kruipruimte van je woning aangebracht tegen de onderkant van de vloer. Dankzij het isolatiemateriaal komt er geen vocht meer uit de kruipruimte. De kruipruimte wordt vervolgens afgesloten met een geïsoleerd kruipluik. Op deze manier kunt u, na de aanbreng van het isolatiemateriaal, nog steeds in de kruipruimte komen.

Tip van Martin

Wij zorgen altijd na het isoleren dat je woning voldoende ventileert. Indien nodig zorgen we voor extra ventilatiekanalen. Natuurlijk hebben wij hier ervaring mee en geven dit vooraf aan tijdens het vrijblijvend adviesgesprek. 

Stap 4 - Start met besparen

Het besparen op energiekosten kan beginnen. Direct vanaf dag één begin je al met besparen. En je geniet van een hoger comfort natuurlijk! Wij geven je 10 jaar garantie, dus bij ons weet je zeker dat je goed zit. Na-isolatie is een investering voor de levensduur van jouw woning. Je hebt hier dus geen omkijken meer naar, terwijl je jaarlijks bespaart.

Vloerisolatie van stap tot stap

In 4 stappen flink besparen

Het na-isoleren van de vloer kan binnen 1 dag, zonder enige rompslomp. Binnen enkele stappen bespaar je honderden euro’s per jaar en geniet je dagelijks van een hoger comfort!

Stap 1

Stap 1 - Gratis en vrijblijvend advies
Wij controleren de vloer en brengen advies uit

Stap 2

Stap 2 – Voorbereiden van de werkzaamheden
Er wordt een keuze gemaakt voor het isolatiemateriaal

Stap 3

Stap 3 – Isoleren van de vloer van je huis
In de kruipruimte brengen we het isolatiemateriaal aan

Stap 4

Stap 4 - Je start het besparen op je energierekening!
Vanaf dag 1 bespaar je energie en geniet je van een beter comfort!

10 jaar garantie!

Wij willen dat je ook na de investering tevreden bent. Wij zijn zo overtuigd van ons product dat we 10 jaar garantie geven. Zo heb je dus 10 jaar garantie op de isolerende werking van het materiaal en de bijhorende werkzaamheden. 

  • 10 jaar garantie
  • Eerlijk advies en een vrijblijvende offerte
  • Geen verrassingen achteraf 
  • Tips over subsidies

Bespaar net als duizenden anderen met vloerisolatie

Voorkom ook onnodige hoge stookkosten. Vraag een gratis adviesgesprek aan of stel je vraag. Wij helpen je graag verder. 

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Eén van onze adviseurs laat vrijblijvend een offerte achter

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je ook honderden euro's energie besparen met isolatie? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Eén van onze technisch adviseurs bezoekt je woning en geeft je advies hoe jij het beste kunt besparen. Bel 053 852 85 00 of vul onderstaande gegevens in. Ook voor al je vragen.

 

  • Ruim 165.000 klanten al meer dan 50 jaar ervaring
  • Wij geven je 10 jaar garantie
  • Product en proces gecertificeerd 

Vul onderstaande gegevens in of bel 053 852 85 00.

Ik wil advies over*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking
 
 
Stel gerust je vragen

Stel gerust je vragen

Heb je nog een vraag of is iets je nog onduidelijk?
Neem dan contact met ons op, wij staan voor je klaar!

Bellen kan naar 053 852 85 00

Stel hier je vraag

Gratis hulpgids

Gratis hulpgids isolatie

Wil je informatie ontvangen over woningisolatie?
In deze informatiebrochure lees je meer over woningisolatie. Je ontvangt de informatiebrochure direct in je mailbox of binnen 2 werkdagen via de post.  

Informatiebrochure aanvragen