Isoleren eerder terugverdiend met subsidie

Helaas is in 2016 de duurzaamheidspremie van Provincie Overijssel niet meer geldig

Aanvragen in 2015 worden nog door de Provincie Overijssel behandeld. Vanaf 15 september 2016 is het daarentegen wel mogelijk om subsidie aan te vragen voor energiebesparende maatregelen!

Subsidie voor woningisolatie

Energiebespaarlening ‘Ik investeer slim’

De lening is in heel Nederland geldig 

Wil je de investering niet in één keer doen, dan kun je de 'Ik investeer slim' lening aanvragen. De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen te financieren. 75% van deze lening kan gebruikt worden voor zonnepanelen. Het resterende percentage moet geïnvesteerd worden in andere energiebesparende maatregelingen, zoals isolatiemaatregelingen.

Te lenen bedragIndicatie rente*Eenmalige kostenLooptijdEerder aflossenOpmerking
Minimaal  2.500,- tot maximaal 25.000,- 2,2-2,9%2% van het totale bedrag10 of 15 jaar afhankelijk van het bedragBoetevrij aflossen mogelijk75% van het bedrag mag besteed worden aan zonnepanelen

*Kijk voor de actuele rente en meer voorwaarden van de lening op de website www.ikinvesteerslim.nl.

Tip van Ton!

Ook in 2016 profiteer je van het BTW voordeel. Je betaalt geen 21% voor de verrichte werkzaamheden, maar 6%! Deze BTW regeling is geldig voor woningen ouder dan 2 jaar. 

Persoonlijk advies over subsidies voor woningisolatie

Wil je weten of je in aanmerking komt voor de subsidie op woningisolatie? Wil je weten of je huis geschikt is? Bel 053 85 28 500 of vul onderstaande gegevens in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ik wil advies over*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking