Honderden euro’s voordeel met BTW teruggave!

Het aanschaffen van zonnepanelen is nu wel heel aantrekkelijk. We hebben inmiddels al vele klanten kunnen helpen om de betaalde BTW op zonnepanelen terug te vragen. Dit bedrag kan oplopen tot honderden euro’s. Je vraagt het BTW bedrag terug op arbeidskosten en de materiaalkosten. Op bijvoorbeeld een installatie van 12 panelen krijgt je maar liefst 900 euro terug! 
 
Door het terugvragen van de BTW bij de overheid verdien je jouw zonnepanelen nog eerder terug. Wij helpen je graag met de teruggave van het BTW bedrag. Het is niet bekend hoelang deze regeling duurt, dus profiteer snel. Onze adviseur vertelt je graag meer. 

Voordelen BTW teruggave via Geas Energiewacht:

  • Honderden euro’s voordeel
  • Je investering nog sneller terugverdiend
  • Wij zorgen voor de BTW teruggave!

Profiteer nu: gratis en vrijblijvend advies

Overweeg je net als duizenden anderen om over te stappen op zonnepanelen, vraag dan vrijblijvend advies over zonnepanelen aan. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie en wensen maakt de adviseur voor je een prijsindicatie op maat inclusief de BTW teruggave. De offerte bestaat uit een overzicht van de investering, de besparing en de terugverdientijd.

  • Kies net als 165.000 anderen voor Geas Energiewacht
  • Beoordeling aan huis of jouw woning geschikt is
  • Gratis offerte op maat

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken. Bellen met 053 85 28 500 kan natuurlijk ook. 

Ik wil advies over*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking