Optimaal genieten van je zonnepanelen

Ook na de installatie staan wij voor je klaar. Wij weten als geen ander dat je optimaal wilt genieten van je zonnepanelen installatie. Op deze pagina lees je hoe je optimaal gebruik kunt maken van jouw zonnepanelen installatie. 

Garantie op je installatie

Je wilt jaren zorgeloos kunnen genieten van je zonnepanelen, maar als er onverhoopt iets mis is, is het fijn als je aanspraak kunt doen op 10 jaar fabrieksgarantie. Ook geven wij maar liefst 25 jaar opbrengstgarantie op de zonnepanelen. Zo weet je zeker dat je goed zit, ook over een paar jaar!

Wil je extra zekerheid, dan adviseren wij het Service Garant Plan af te sluiten. Je bent voor € 29,95 per jaar verzekerd van hulp bij storingen en gratis voorrijkosten. Daarnaast monitoren wij je zonnepanelen op afstand en ontvang je maandelijks een rapportage.

Kortom:

  • Monitoring op afstand door Geas Energiewacht
  • Direct een actie bij een storing
  • Geen bijkomende kosten
  • Slechts € 29,95 per jaar

Service Garant Plan


Nagenoeg geen onderhoud aan je zonnepanelen

Zonnepanelen hebben nagenoeg geen onderhoud nodig. Het glas van de zonnepanelen is voorzien van een zelfreinigend laagje. Daarnaast worden zonnepanelen altijd hellend geplaatst. Zo worden de panelen bij regen of sneeuw grotendeels schoongespoeld van onzuiverheden. Natuurlijk kun je de zonnepanelen een keer per jaar extra schoonmaken. 


In veel gevallen geen extra verzekering nodig

Als de zonnepanelen op je eigen woning liggen, dan vallen de zonnepanelen vaak onder de bestaande opstalverzekering van de woning. Vraag dit voor de zekerheid altijd na bij je verzekering. De dekking kan per verzekeraar verschillen.

Online monitoring

Op elk moment van de dag kun je zien hoeveel energie je hebt bespaard. Dit kan met je smartphone via een app, of via de tablet of PC. Je kunt de resultaten van de zonnepanelen zien per dag of per periode. Ook kun je bepaalde meldingen instellen. Wel zo gemakkelijk en leuk om te zien!

Het volledige BTW bedrag terugkrijgen van je installatie

Na de installatie helpen wij met het terugvragen van de BTW op de installatie. Wij zorgen ervoor dat je het geld terugkrijgt van de overheid en dat je er vervolgens geen omkijken meer naar hebt. Deze service t.w.v. € 149,95 verlenen we tijdelijk gratis! 

Particuliere eigenaren kunnen namelijk het BTW bedrag van de installatie terugvragen. Deze belastingregel geldt als reactie op een uitspraak van het Europese Hof van Justitie. Consumenten die na 20 juni 2013 zonnepanelen hebben laten installeren, kunnen van de nieuwe regels profiteren. Je kunt het hele BTW bedrag terugvragen, zowel van de arbeidskosten als van de materialen. Dit scheelt je honderden euro's! 

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Voor gratis persoonlijk advies op maat

Heb je vragen? Stel ze gerust. Onze medewerkers staan voor je klaar om al je vragen over zonnepanelen te beantwoorden. Ook is het mogelijk om een adviesgesprek aan te vragen. Het adviesgesprek aan huis met één van onze technisch adviseurs is gratis en vrijblijvend.

Vul onderstaande gegevens in of bel 053 852 85 00. 

Ik wil advies over*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking