De zon: dé oneindige bron van gratis energie

In Nederland wordt de ene na de andere zonnepanelen installatie opgeleverd. Ook investeert de overheid veel in zonne-energie. Waarom? Kort door de bocht is het antwoord even makkelijk als eenduidig: zonnepanelen leveren veel geld op! Maar er zijn nog meer voordelen...

Zonne-energie: dé bron van duurzame energie

Zonnepanelen zijn schoon, duurzaam en hebben geen nadelige effecten. De zon als energiebron is oneindig en gratis te gebruiken. Je bent minder afhankelijk van  je energieleverancier en de stijgende energiekosten. Met zonnepanelen heb je als het ware je eigen energiecentrale, zonder risico’s. Je maakt gebruik van een onuitputtelijke energiebron: de zon. Terwijl we zien dat de voorraad van olie, kolen en gas langzaam opraakt.

Verbeter je Energielabel door zonnepanelen

Dit label geeft aan hoe energiezuinig een huis is. Door te investeren in je huis, wordt je huis meer waard. Als je het huis gaat verkopen of verhuren staat je huis aantrekkelijker in de markt, omdat je een beter energielabel hebt en daardoor minder aan stroomkosten kwijt bent. 

Zonnepanelen: goed voor het milieu

Ook voor het milieu zijn er voordelen: zonnepanelen zorgen voor je eigen groene energie. Zonnepanelen wekken zonne-energie op. Zonne-energie is schoon en 100% duurzaam. Door energie op te wekken met zonnepanelen verklein je de CO2-uitstoot van je huishouden.

Forse besparing op je energiekosten

Het grootste voordeel is voor veel mensen de energiebesparing. Aangezien je zelf energie opwekt, hoef je minder energie van je energieleverancier af te nemen. Hierdoor bespaar je veel geld. Dit bedrag loopt op tot honderden euro’s. Zo kun je met 10 panelen al bijna 500 euro per jaar besparen. De investering is eenmalig en de besparingen komen jaarlijks terug.  

Tip van Martin!

Nu je weet wat de voordelen zijn van zonnepanelen, wil je vast weten hoe zonnepanelen precies energie op wekken en omzetten in elektriciteit. Lees meer over de werking van zonnepanelen. 

Zonnepanelen ook voordelig in de herfst en winter

Wist je dat zonnepanelen ook een goede investering zijn in de herfst en winter? Zonnepanelen werken namelijk erg goed wanneer de temperatuur wat lager ligt en het relatief onbewolkt is. Van die koude winterdagen, met vorst aan de grond en geen wolkje aan de lucht zijn dus ideaal weer voor zonnepanelen.

Ook in de herfst kun je nog volop van de zon profiteren en niet alleen met mooi weer. Zonnepanelen werken het beste met direct licht, maar wekken ook nog energie op met bijvoorbeeld lichte bewolking. Bovendien spoelt de regen je zonnepanelen weer schoon. Weer of geen weer, met zonnepanelen haal je altijd een zonnig gevoel in huis.

Vraag daarom snel een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en profiteer. 

Advies aanvragen

Gratis hulpgids zonnepanelen aanvragen 

Vraag de uitgebreide hulpgids voor zonnepanelen aan. In de hulpgids lees je meer informatie over de werking van zonnepanelen, hoeveel jij kunt besparen en ons aanbod. Daarnaast lees je over de BTW teruggave en gunstige leningen. De hulpgids bestaat uit 32 pagina's en kun je binnen 2 werkdagen bij je thuis verwachten of direct in je mailbox. 

Hulpgids aanvragen

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Voor gratis persoonlijk advies van één van onze adviseurs

Adviesgesprek aanvragen

Overweeg je net als duizenden anderen om zonnepanelen te laten plaatsen? We helpen je graag verder met deze goede keuze! Een van onze technisch adviseurs beoordeelt je woning en laat een vrijblijvende offerte achter. De offerte verplicht je tot niets. 

  • Kies net als 165.000 anderen voor Geas Energiewacht
  • Beoordeling aan huis of jouw woning geschikt is
  • Gratis offerte op maat

 

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact met je op. Direct bellen naar 053 85 28 500 kan natuurlijk ook. 

Ik wil advies over*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking