Een zonnepanelen pakket met vakkundige installatie

Nadat je hebt gekozen voor de zonnepanelen die het beste bij jouw situatie passen, is het natuurlijk belangrijk dat de installatie zorgvuldig wordt uitgevoerd. Voor een langere levensduur is een goede installatie immers van groot belang. Bij ons krijg je altijd een pakket inclusief vakkundige installatie.

1)    Plaatsing zonnepanelen
De zonnepanelen worden zoals afgesproken met de adviseur geplaatst op het meest gunstige positie op je dak. Afhankelijk van de woning worden de zonnepanelen naar boven gebracht met een speciale lift. De panelen worden met een aluminium  montagesysteem op het dak gemonteerd. 

2)    Installeren omvormer
Uiteraard legt de installateur de bekabeling zo veel mogelijk buiten het zicht aan en sluit de kabels aan op de omvormer. De omvormer wordt geplaatst op een plek naar keuze en kan zelfs buiten geplaatst worden. Bij voorkeur is deze plek dicht bij de meterkast.

3)    Aansluiting meterkast
Voor het aansluiten van de omvormer op de meterkast, bouwen wij altijd een nieuwe groep. Hierop wordt een kabel aangesloten die zonder onderbrekingen direct naar de omvormer gaat. Mocht je een groot aantal zonnepanelen aanschaffen,  dan werken we met meerdere omvormers. Het aanpassen van de meterkast zit natuurlijk in de prijs in begrepen. 

Bekijk ook onze installatie video: 

 

Wat kan ik van de installatie verwachten?

Van stap tot stap

Wij bieden een compleet pakket, inclusief de installatie. Op maat gemaakt voor jouw persoonlijke situatie. Ook na de installatie zijn we er voor jou! 

Vrijblijvend advies aanvragen

Je vraagt een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Afspraak inplannen

We bellen je om een afspraak te maken

Vrijblijvende offerte

Onze adviseur bezoekt je woning en laat een vrijblijvende offerte achter

Vakkundige installatie

Binnen 1 dag een vakkundige installatie

10 jaar garantie

Je geniet van 10 jaar fabrieksgarantie

Besparing

Je bespaart honderden euro’s per jaar

Vakkundige installatie

Bij ons krijg je altijd een pakket inclusief vakkundige installatie. Wij hebben veel ervaring opgebouwd met het plaatsen van zonnepanelen. Naast de installatie, krijg je bij ons ook de service! 

Kortom: 

  • Wij installeren binnen één dag
  • Alles in afstemming met jou. Wij zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent
  • Op de hele installatie 10 jaar fabrieksgarantie
  • Ook na de installatie onze service

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar om al je vragen over zonnepanelen te beantwoorden. Dan kunnen wij direct bekijken of je dak geschikt is. Wij helpen je graag! 

Vrijblijvend en gratis adviesgesprek

Vul onderstaande gegevens in of bel direct naar 053 852 85 00. Eén van onze adviseurs komt graag bij je langs om je woning te controleren en al je vragen te beantwoorden. 

Ik wil advies over*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking